reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Asnecja jak odmowi to powiedz mu zeby dzicko w brzuchu przez tydzien ponosil:-)
Nadika Jas tez zawsze czapeczke nosi, mam ich pelno bo ciagle cos mi w ktorejs nie pasuje, zazwyczaj wszystkie spadaja na oczy i zjezdzaja z uszu
jutro chce mu kupic kapelusik zeby oczka przed sloncem oslanial
gratulujemy wszystkim nowym zebowcom i kroczkowcom

a miesieczniakom najlepsze zyczenia, duzo slonca i usmiechu

Ja jestem Cobra :)

Witam, witam.

Padam na pysk.
Mamy drugą górną jedynkę!!!
My dzisiaj po bilansie. Jasiek przybrał jedynie 200gram przez 6 tyg, ale pielęgniarka stwierdziła ,że to dlatego że Jasiek chodzi i jest bardziej aktywny, a mniej śpi.

Gratuluje wszystkich ząbków!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dzisiejszym miesięczniakom Natankowi i Krystiankowi sto latek i buziak od ciotki.

Perfekta- Jasiek czadowo wygląda ( i wszystko dookoła też ) :)

Ja jestem Cobra :)

Witam, witam.

Padam na pysk.
Mamy drugą górną jedynkę!!!
My dzisiaj po bilansie. Jasiek przybrał jedynie 200gram przez 6 tyg, ale pielęgniarka stwierdziła ,że to dlatego że Jasiek chodzi i jest bardziej aktywny, a mniej śpi.

Gratuluje wszystkich ząbków!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dzisiejszym miesięczniakom Natankowi i Krystiankowi sto latek i buziak od ciotki.

Perfekta- Jasiek czadowo wygląda ( i wszystko dookoła też ) :)

nie wiem jak napisac pozew,nikt mi nie chce nic doradzic,do darmowego poradnictwa sie za cholere nie idzid dodzwonic...z niczym nie moge sobie poradzic dzisiaj :no::zawstydzona/y::-(

kubie zakladam ta taka z myszka miki z daszkiem - zeby w oczka nie swiecilo
:)

a wybierasz sie gdzies?

perfecta gratuluje kielkow:)
nie tak dla siebie:)

Perfecta - super zdjęcia :) gratuluje aż dwóch zęboli :)

A z jakiejs okazji kosmetyczka i pazurki, czy tylko tak dla siebie?
PS. Nie Kamilka, tylko Krystianka :) Chociaż na drugie ma Kamil :p

My ubieramy czapke zawsze, bo u nas chyba zawsze sporo wieje :)
Cały dzień gotowania - padaaam!
Ide namówić męża na masaż nóg :)
Przepraszam za pomyłkę)
laski jest ktoras z was po rozwodzie?
Ja jeszcze nie:)
mi odstawianie cyca nie idzie_ dzis dałam w dzień raz a wieczorem kolacji nie ruszył tylko cyca chciał....ciężki temat, mam w planie dac ok 23 bebiko na śpiocha z nadzieją, że prześpi noc....

hmm życzę duzo wytrwałości:)

klementinka- chciałam kapelusik fifiemu założyć dziś to jeszcze nie założyłam a on zdejmował, to samo robi z czapką z daszkiem....nie wiem, albo się przyzwyczaji, albo bęę mu chustkę na głowie wiązała :p
kuba tez sciagal,,poki nie zapomnial ze ja ma na glowie:D musialam go na chwile czyms zajac ;p
cobra- męża perfecty poproś, na pewno ci pomoże z pozwem:) prawda perfeciu?

mamy do cyznienia z polskim sadownictwem na forum,a ja nic nie wiem?;p

cobra-ja to jak kiedys pisałam to z neta wiełam wzory tylko pozmieniałam na swoje dane i było ok:tak:
Ale jestem umęczona u znajomej ze szpitala fajnie było ma synka z rocznika mojej Marysi i małego 4 miesięcznego starszaki się wybawiły mamusie sobie pogadały żeby tylko miec więcej czasu na takie spotkanka :baffled:

reklama
cobra-ja to jak kiedys pisałam to z neta wiełam wzory tylko pozmieniałam na swoje dane i było ok:tak:
Ale jestem umęczona u znajomej ze szpitala fajnie było ma synka z rocznika mojej Marysi i małego 4 miesięcznego starszaki się wybawiły mamusie sobie pogadały żeby tylko miec więcej czasu na takie spotkanka :baffled:

na forach jest tak nas... roznych informacji i roznych sprzecznosci,ze juz sama nic z tego nie rozumiem..

mozna zrobic o alimenty ,rozwod,podzial majatku (ku... laptop,pralka,i mebel jakis) i o ustalenie widzen jednoczesnie?

Do góry