reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

zyraffko to przegapilam
jak sie udaly? Agast chyba tez juz miala

Łukasz był strasznie zakatarzony i w kościele było kiepsko, nie porobiliśmy żadnych zdjęć, poza dwoma grupowymi, bo Łukasz nie czuł się za dobrze i szybko chcieliśmy wrócić do domu. W domu było już dobrze, chyba się udało, mam nadzieję, ze gościom się podobało, nikt nic nie powiedział więc nie wiem.

reklama
Witajcie;)
Ja juz po kosmetyczce odłodzona o 10 lat:)Ufff jak super...masaze:)maseczki normalnie jak spa;)
Perfecta polecam dentino i osanit ale niemieckie:)

Żałuję , ze nie mam czasu tutaj z wami pisać. Jednak chciałam sie pochwalić.
Dorianek zaczął chodzić :-).
Tydzień temu pierwszy raz się puściła kanapy i zrobił kilka kroczków. teraz już zasuwa jak mały samochodzik.:tak:
Za to zębów zero.

Czy któreś dziecko już chodzi???

Żałuję , ze nie mam czasu tutaj z wami pisać. Jednak chciałam sie pochwalić.
Dorianek zaczął chodzić :-).
Tydzień temu pierwszy raz się puściła kanapy i zrobił kilka kroczków. teraz już zasuwa jak mały samochodzik.:tak:
Za to zębów zero.

Czy któreś dziecko już chodzi???
Tak Emali Jas juz chodzi dobre dwa miesiace;)

na forach jest tak nas... roznych informacji i roznych sprzecznosci,ze juz sama nic z tego nie rozumiem..

mozna zrobic o alimenty ,rozwod,podzial majatku (ku... laptop,pralka,i mebel jakis) i o ustalenie widzen jednoczesnie?

Ja tak z doskoku, ale jestm po rozwodzie, więc podpowiem, że składasz pozew o rozwód w którym od razu piszesz ile chcesz alimentów na dziecko i piszesz jakie chcesz kontakty ojca z dzieckiem, podział majątku też (ale ma to racje bytu jeśli razem ustalicie w jaki sposób się dzielicie, bo jesli nie to podział majątku robisz po rozwodzie na osobnej sprawie)
Ja tylko pisałam pozew o rozwód i o alimenty razem. Na sprawie mój ex jeszcze powiedział, ze chce ustalić kontakty. Powiedział jakie chce , ja potwierdziłam, ze się zgadzam i po sprawie. Rozwód, alimenty i kontakty w jednym.
Podział majatku zrobiłam osobno. Rok się ciągaliśmy.
Powodzenia.

Wróciliśmy po wojażach :)
Jasiek zasuwa już prawie sam:) Wyślizguje się z mojej ręki i dawaj kilka kroczków , (więc myslę że już lada dzień sam będzie śmigać:)) po podwórku :) śmieszny przy tym bo chodzi i cały czas mówi" gu gu gu" :) Teraz padł :) A ja prasowanko za chwileczkę rozpoczynam:) A póżniej tylko jak mąż wróci na odkurzaczu polatam , potem z mopem potańcuję i już mogę się pakowac powolutku:) A w sobotę sruuuu

Witam w tą piękną pogode:-)
Najlepszy do smarowania zabków jest baby orajel jest mocniejszy od wszystkich innych ale w polsce chyba nie można kupić mi przywozi męża siostra z holandii
cobra-ja akurat alimenty robiłam osobno ale można razem a o podział majątku to lepiej z rozwodowa bo jak osobno to już kupe kasy trzeba płacic ja żałuje że nie zrobiłam podziału odrazu bo tak do tej pory sie nie podzieliliśmy

Wróciliśmy po wojażach :)
Jasiek zasuwa już prawie sam:) Wyślizguje się z mojej ręki i dawaj kilka kroczków , (więc myslę że już lada dzień sam będzie śmigać:)) po podwórku :) śmieszny przy tym bo chodzi i cały czas mówi" gu gu gu" :) Teraz padł :) A ja prasowanko za chwileczkę rozpoczynam:) A póżniej tylko jak mąż wróci na odkurzaczu polatam , potem z mopem potańcuję i już mogę się pakowac powolutku:) A w sobotę sruuuu

hehe kochana a Ty rok nie prsowałaś??bo teraz co post to ciągle prasujesz;0

reklama
Do góry