Liza
Fanka BB :)
hej
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA LILUSI!!! :-)
Miłego weekendu Kochane! ;-)
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA LILUSI!!! :-)
Miłego weekendu Kochane! ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Ewelinka dziewczynkom trudniej zlapac mocz niz chlopcom, a masz te woreczki?
pokaz sie w nowej fryzurce, ciekawa jestem jak wygladasz
Emalia to sie szykuja imprezy, sama bedziesz gotowac?
Kajdusiu elefanten tez maja sandalki, przynajmniej tu

a jakie piękne zdjecia Jasia wybrałaś, taki uśmiechnięty:-) Olusia też cudna gwiazdeczka:-)piekne zaproszenia, Ola to juz duzy pannaSto latek dla Lilianki, buziak od ciotki i Jasia :-)
Witam i ja weekendowo.
Od wczoraj z mężem robimy taras i nie mam czasu na nic ( ani siły). Teraz maż na rybach a Ola bawi się z Jasiem więc zaglądam do Was kochane.
Gosiu- obiecane fotki zaproszeń
Zobacz załącznik 350041Zobacz załącznik 350042
Miłego dnia kochane i udanych imprezek
oooo to fajnie, jak Lena bedzie odpowiedzialna za slodkosci to na pewno bedzie pysznieKochana, w życie bym rady nie dała. Ma mi pomagac znajoma i moja kochana Lenka. Myślę ,że we trzy damy rade ( jeżeli mężowie zajmą się dziecmi). Może jeszcze mamuśka się zjawi do pomocy.
Dla Lilianki wszystkiego najpiękniejszego, zdrówka i samych słonecznych dni!!!!!!!!
Emalia- super zaproszenia! Na ile osób bedzie impreza bo nie doczytalam??
alçıpan