reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
hej, jak namówic synka do samodzielnego picia? probowalam juz wszsytkiego niekapki bidony kubeczki....nawet sam z butelki nie chce pic tylko musze ja trzymac... :(

hehe mój też od wczoraj coś takiego wyczynia tyle że mój synuś nie raczkuje wydaje mi się że próbuje wstać

Witam wieczornie :)

Milce wszystkiego naj naj :) Wielkie buziaki dla mojej imienniczki :)

Milka
- mam nadzieję ,że szczęsliwie dolecieliście :)
KasiaJ- gratki dla Filipka nowych umiejętności i ząbków :)
Ewelinka- współczuję dzikiego lokatora. Wiem ,że to uciążliwe , bo nikt się nie wysypia. Mam nadzieję ,żę Wam się szybko uda odzwyczaić małą :)

magdax-moja te z nicego prawie nie piła troske ze zwykłego kubka troche z niekapka ale mało teraz zaczełam jej kupowac soczki z rurka to jak zaciągneła to teraz co dzień dwa soczki wypija i do wody rurke wkładam i tez pije:-)a ostatnio w jakimś programie muwili e dzieci w tym wieku najlepiej jakby rurką piły bo sobie do mowy wyrabiaja wszystko:happy2:
kasiajanicka-moja starsza Marysia tak rackowała mi się wydaje że to takie szybkie dzieciaki tak robia bo moja Marysia to jakby adhd miała wszędzie jej pełno i tym że na stopach i łapkach chciała sobie przyspieszyć chyba:-D

Ale dzis tu spokojnie taka pogoda wszyscy na spacerkach a nie przy kompie:tak:

Hejka
milka - pewnie już w Grecji sie wygrzewa....Ach szczęściara.....
kasiaj- na pewno Dzień Matki spędzicie z Filipciem w domu....Trzymam za to kciuki....
lena - oby nocka była spokojna...Zdrówka dla Gajusi....Gorączce mówimy precz....!!!!

A my mamy czwartego ząbka....Przebiła się lewa górna jedynka!!!!!
Jutro mam wolne więc idziemy z koleżanką na miacho a potem na Play Farm z dziećmi.....Na zamknięty wrzucę zaraz jak moja Polcia obściskiwała się wczoraj z jej synkiem....a już dziś jak Dawid ją zobaczył to nie wołaj już do niej Cześć Pola....Tylko cześć kochanie.... :-).....Ale miałyśmy ubaw...Kurczę co się dzieje.?????

reklama
Dzień doberek,

ale się cieszę, zaplanowaliśmy i zarezerwowaliśmy wakacje, już nie mogę się doczekać:-):-)

Agi - widziałam zdjęcia i filmik z Polcią, niezła aktoreczka z niej:-D:-D super dziewczyna no i ząbka gratulujemy, wyszalejcie się dzisiaj w tej Play farm

olavip - samopoczucie dziś lepsze?

kasiaj- coś mi się pomyliło z tym czwartkiem:confused: w takim razie trzymam kciuki za poniedziałek, żeby już podali diagnozę

Perfekcia - halo, halo???:-D:-D

sealet
- może jakiś skok:confused:

nadika - nowa fryzurka na głowie już jest?:-):-) wrzuć jakaś fotkę;-);-)

konnicznka, Lenka - gorączki już przeszły? dużo zdrowia dla dziewczynek

ewela - ja gotuje sama, słoiczki podaje bardzo sporadycznie

Dla kolejnego roczniaka Natanka najlepsze życzenia!!!! Masz już roczek:-):-)

A dla miesięczniaka Krystianka tysiąc buziaków!!!

Do góry