reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Witajcie

ja zaliczylam moj pierwszy zjazd na podyplomowce bylo niezle jakos strasznie sie martwilam ze nas od razu zarzuca materialem i beda straszyc egzaminami , ale doktorzy okzuja ludzka twarz:)

Olaf sie rozlozyl ma goraczke obawiam sie ze ma angine bo poza katarem nic mu nie dolega Eryk tez smara ale na sczescie tylko ma katar oby tak zostalo, nie calfa mie do tylu mam nadzieje ze u Was ok biore sie za robote bo troche sie nagromadzilo

reklama
Witam poweekendowo :tak: U nas straszna zimnica ale w sobote bylismy na ognisku u znajomych polaczonych ze zbiorami dyni, najedlismy sie zupy dyniowej, pieczonej dyni w miodze, szaszlykow z dyni, masla dyniowo-czosnkowego za wszystkie czasy, jak ktos mowi "dynia" to dostaje gesiej skorki :-) A Lila z czerwonym nosem jak renifer w jednej rece kubek cieplej zupy w drugiej gruba pajda chleba z czosnkiem i wcinala az dudnilo :szok:

gosiagro jak sie czujesz? Jak minal weekend na wsi? Co to za podejrzane ciacho czekoladowe??;-) Ja jakos ozdrowialam i nawet juz nie smarkam

Lena wspolczuje takiej dlugiej rozlaki :-( A bedzie przyjezdzal na weekendy?

milusia jak sie czujesz? Jak chlopaki, pewnie im brakuje ulubionej cioci..Zdrowka dla brata, jak on sie miewa?

Kasiek co u was?? Jak idzie odstawianie od smoczasa? Ja sobie od czasu do czasu zerkam na smiechacza twojego Damisia, uwielbiam to zdjecie z FB :tak:

Milka zdrowka dla chlopakow!

Kajdusia moze przyda ci sie kalendarz nauczycielski?;-)

iiwka a wrzucilabys przepis tej kukulkowej nalewki?? Cos czuje ze tez ja polubie a nigdy o takiej nie slyszalam..:-)

Klementinka ja juz za kazdym razem jak tu zagladam to oczekuje jakichs porodowych wiesci od ciebie :-)

izia co to za nerwy, mam nadzieje ze juz wszystko dobrze?

olavip jesli wierzysz w przesady to zawsze mozesz je tez odczynic :-) Nie martw sie na pewno drugie malenstwo bedzie rownie sliczne jak Jagodka

agast jak sie miewacie? Jak Jagodka z gipsem, pewnie i tak rozrabia?;-) A czy ty cierpialas na tzw wrodzona lamliwosc kosci w dziecinstwie?

mama kubulki a wy sie staracie o maluszka? Czy zamierzacie sie zaczac starac? Na pewno wkrotce sie pojawi, nie martw sie jeszcze bedziesz "narzekac" na wielki brzuch :tak:

dorotka jak wesele, wybawiliscie sie?

Agi jak mozesz nawet pomyslec ze o tobie ktos by zapomnial!:wściekła/y: Swietna Polusia z tym widelcem, tak samo karmi tatusia jak Lila:-)

nadika i co strzelilas jakiegos strike'a?

eagle jak milo cie znowu czytac!!! Wracaj do nas kochana, bardzo sie ciesze ze Asia tak dzielnie maszeruje zdobywac wiedze a z Tomkiem i mezem wszystko dobrze. Tobie i emalii zycze jak najszybszego ukonczenia remontu i przepieknych efektow!!!

Konniczynka spoznione STO LAT!!!
A gdzie ciebie wcielo??

Ostatnia edycja:
Witam poweekendowo :tak: U nas straszna zimnica ale w sobote bylismy na ognisku u znajomych polaczonych ze zbiorami dyni, najedlismy sie zupy dyniowej, pieczonej dyni w miodze, szaszlykow z dyni, masla dyniowo-czosnkowego za wszystkie czasy, jak ktos mowi "dynia" to dostaje gesiej skorki :-) A Lila z czerwonym nosem jak renifer w jednej rece kubek cieplej zupy w drugiej gruba pajda chleba z czosnkiem i wcinala az dudnilo :szok:

gosiagro jak sie czujesz? Jak minal weekend na wsi? Co to za podejrzane ciacho czekoladowe??;-) Ja jakos ozdrowialam i nawet juz nie smarkam

Lena wspolczuje takiej dlugiej rozlaki :-( A bedzie przyjezdzal na weekendy?

milusia jak sie czujesz? Jak chlopaki, pewnie im brakuje ulubionej cioci..Zdrowka dla brata, jak on sie miewa?

Kasiek co u was?? Jak idzie odstawianie od smoczasa? Ja sobie od czasu do czasu zerkam na smiechacza twojego Damisia, uwielbiam to zdjecie z FB :tak:

Milka zdrowka dla chlopakow!

Kajdusia moze przyda ci sie kalendarz nauczycielski?;-)

iiwka a wrzucilabys przepis tej kukulkowej nalewki?? Cos czuje ze tez ja polubie a nigdy o takiej nie slyszalam..:-)

Klementinka ja juz za kazdym razem jak tu zagladam to oczekuje jakichs porodowych wiesci od ciebie :-)

izia co to za nerwy, mam nadzieje ze juz wszystko dobrze?

olavip jesli wierzysz w przesady to zawsze mozesz je tez odczynic :-) Nie martw sie na pewno drugie malenstwo bedzie rownie sliczne jak Jagodka

agast jak sie miewacie? Jak Jagodka z gipsem, pewnie i tak rozrabia?;-) A czy ty cierpialas na tzw wrodzona lamliwosc kosci w dziecinstwie?

mama kubulki a wy sie staracie o maluszka? Czy zamierzacie sie zaczac starac? Na pewno wkrotce sie pojawi, nie martw sie jeszcze bedziesz "narzekac" na wielki brzuch :tak:

dorotka jak wesele, wybawiliscie sie?

Agi jak mozesz nawet pomyslec ze o tobie ktos by zapomnial!:wściekła/y: Swietna Polusia z tym widelcem, tak samo karmi tatusia jak Lila:-)

nadika i co strzelilas jakiegos strike'a?

eagle jak milo cie znowu czytac!!! Wracaj do nas kochana, bardzo sie ciesze ze Asia tak dzielnie maszeruje zdobywac wiedze a z Tomkiem i mezem wszystko dobrze. Tobie i emalii zycze jak najszybszego ukonczenia remontu i przepieknych efektow!!!

Konniczynka spoznione STO LAT!!!
A gdzie ciebie wcielo??

Masakra mam nadzieje ze przezyje;(
Bedzie przyjezdzał co 2-3 tyg;)

Witam

Lena a bedziecie sie widywac chociaz raz na jakis czas?

koriander a co bylo w tych szaszłyczkach z dyni?? mam tylepomroznonej a maluchy nie chca jesc zupy z korbloa ;/

milka zdrówka dla WAs :)

dziewczyny bardzo prosze o kciuki jutro rano :tak: ide z dzieciakami do kardiologa i sie troche stresuje ;/

miłego wieczorku :)

Witam

koriander a co bylo w tych szaszłyczkach z dyni?? mam tylepomroznonej a maluchy nie chca jesc zupy z korbloa ;/

dziewczyny bardzo prosze o kciuki jutro rano :tak: ide z dzieciakami do kardiologa i sie troche stresuje ;/

natuska szaszlyki bardzo ladne byly bo kolorowe: dynia/miesko/czerwona cebula/dynia/miesko/papryka/ i to wszystko w jakiejs lekko slodkiej marynacie
Trzymam kciuki za dobrze bijace serduszka, a idziesz na jakas standardowa kontrole czy cos sie dzieje??

Witam

Lena a bedziecie sie widywac chociaz raz na jakis czas?

milka zdrówka dla WAs :)

Trzymamy kciuki ....dopiero zobaczyłam link w Twoim suwaczku...Boszeee jaka młoda dziewczyna;(

Witajcie

ja zaliczylam moj pierwszy zjazd na podyplomowce bylo niezle jakos strasznie sie martwilam ze nas od razu zarzuca materialem i beda straszyc egzaminami , ale doktorzy okzuja ludzka twarz:)

Olaf sie rozlozyl ma goraczke obawiam sie ze ma angine bo poza katarem nic mu nie dolega Eryk tez smara ale na sczescie tylko ma katar oby tak zostalo, nie calfa mie do tylu mam nadzieje ze u Was ok biore sie za robote bo troche sie nagromadzilo

zdrówka dla chłopaków i powodzenia na studiach!!!

koriander- mi się zawsze chce wyć jak czytam jak dzieci pięknie jedzą, u mnie jest horror z jedzeniem. Cieszę się ze tak dyniowo spędziliście weekend. U nas też zimno. Dziś były odwiedziny teścia ale nie było tak źle.

lena- ja przeżyłam to Ty napewno przeżyjesz, dasz radę!!

natuska- z jakiego powodu te badania

koriander a dziekuję :) dzieciki maja jakiej szmery na serduszkach, Emilka wikększe Filip mnniejsze niby nie grozne (cokolwiek to znaczy0 ale chce isc sprawdzic, najgorsze jest to ze wyszlo to przezprzypadek jak bylo zastepstwo w przychodni ;/ nasza lekarka nic nie słysząłam i nie słyszy apotwierdziło mi to juz kilku lekarzy ;/

Lena swoją droga to nasza bb-kolezanka, miałam okazje ja poznać, spedzac swietnie czas... brakuje mi jej strasznie mimo ze znałysmmy sie tylko 6 miesiecy ;/;/ na wątku pozegnaniowym jest jej ksiega kondolencyjna :(:( i dzieki w jej imieniu za swiatłeko :) dzisiaj ma urodziny :( miałysmy je raze wyprawiac :(

zyrasffko moi tez jedzeniowe dno :( od tego wymyslanie bieganie za nimi z cztymkolwiek juz mi niedobrze ;/;/ dlaczego wszytskie dzieci moga jesc przybierac normalnie na wadze a moi musza byc inni?

Ostatnia edycja:
zyraffka wlasnie a jak tesc sobie radzi na nowej drodze zycia? ZLagodnial troche pod wplywem ognia milosci? :-D

natuska mam nadzieje ze wyrosli juz z tych szmerow, ale trzeba kontrolowac. daj znac po wizycie. Musi ci byc ciezko dzisiaj..strasznie wspolczuje, taka mloda dziewczyna :(

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczynki!

Sorki że się nie odzywam ale niestety brak czasu... :(

U nas OK. Mały to agent jakich mało... :) jest kochanym urwisem!!! Odsmoczkowanie... hmmm... kiepsko... mamuśka chyba nie jest gotowa ;) zasypianie? hmm... też bez zmian, ale za to mały śpi w swoim łóżeczku do rana!!! jeszcze tak dobrze nie miałam! Rano sobie sam wychodzi i włazi do mnie do łóżka ;) Zęby idą jak szalone! z tego co udało mi się zobaczyć to jest 16, ale być może więcej! :) Od tygodnia kupka tylko do nocniczka. Mega apetyt, niedługo zbankrutuje bo codziennie trzeba kupić pojemnik malin które sam wchrzania ;)

Zdążyłam zauważyć Leny suwaczek!!! IDĄ ŚWIĘTA!!! hehe... uwielbiam święta!!! Macie jakieś pomysły na prezenty dla naszych najmłodszych?

Aha, skoro tak nasze Czerwcowe kciuki działają, to ja poproszę o trzymanie!!! Jak zadziałają to powiem za co ;)

Buziaczki kochane!!!

Do góry