Ja tylko na chwilę, mąż usypia Ninkę to mam chwilę spokoju

czuję się już dziś trochę lepiej, nikomu nie zyczę takiego choróbska bleee
dorotka - współczuję smierci w rodzinie, musi Ci być cięzko, mimo, ze to starsza osoba nikt nie spodziewał się, ze odejdzie :-(
Ewuś - kochana ja studiuję pedagogikę, ale faktycznie mój ulubiony przedmiot to psychologia i to nie tylko rozwojowa :-) ciągle coś czytam i się dokształcam w tym zakresie, staram się po prostu, bo chcę skończyć studia mimo, że zaoczne to z jak największa wiedzą, więc czytam lektury obowiazkowe i te ponad normę
Dziewczynki a wiec w 2013 14 wrzesnia mamy zarezerwowana sale

Od osoby jest 115 zl bez ciasta owocow na dzien dzisiejszy...
Nie moge w to uwierzyc

za miesiac jedziemy podpisac umowe
perfecta a gdzie takie tanie zakupy zrobilas?
Pozostaje tylko pogratulować

termin super, w ogóle uwielbiam 14
Hejjj mam do was pytanie, jak wyglada dzienny jadlospis waszych dzieci??? ja mam wrazenie ze moj Kacper je za malo. Wpadlam do was po rade
Rano jak Nina wstanie ( między 8, a 9) śniadanie: kanapka z szynką/serem i pomidorem, płatki z mlekiem, jajko na twardo, naleśnik z dżemem, placki z jabłkami itp.
Przekąska - około 12 - jabłko, banan, nektarynka lub inny owoc albo jogurt, bułka słodka no co tam akurat mała chce
14-15 - obiad i tu też róznie albo zupka (najlepiej pomidorowa albo ogórkowa

) albo kurczak z ziemniaczkami i surówką, czasem jakiś makaron z czymś
17- przegryzka i tu też różnie co akurat mała chce zjeść, często dostaje coś słodkiego, kawałek czekolady, batonik z muesli, delicję albo coś a' la "przekąska"
kolacja - 20 godzina i tu mamy standardowo mleczko około 210 ml na noc
Oczywiście w międzyczasie woda z miodem albo herbatka bobovity muszą być cały czas

Mam nadzieję, ze nie zanudziłam