reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

kolipka jestem dzisiaj sama w chacie a czuję się coś nie teges nie wiem czy to zmęczenie czy coś się święci mam nadzieję że mi przejdzie
perfecta widzę cię co tam u was?

Ostatnia edycja:
reklama
Izia to rzeczywiscie pech! No mam nadzieje ze jakos taniej uda wam sie naprawic taniej:) U nas tez zawsze jak cos idzie dobrze to cos sie popsuje....;/;/;/

Ja wloski myje i mykamy na kawke do znajomej:)

Wczoraj moi rodzice zamowili Amelce pod choinke Krzesełko uczydelko:) napewno bedzie zadowolona:) tylko ja mam problem co dla niej mam wybrac...;/ P. chce ciuszki juz nawet sobie upatrzylam:):)

Julia to krzesełko na pewno Amelce sie spodoba, moje dzieci bija sie o nie bo mamy jedno:eek:
Kasiek ja chłopców czasem nosze, jak placzą, czasem nawet musze dwóch na raz=24kg..............(ja ok.58......):-D
Emaila Nie bierz naprawde tego wszystkiego do siebie, Kochana ja wiem jaka jestes i wiem ze niektóre sytuacje moga Cię zaboleć, jednakże rozumiem tez dziewczyny bo tak jak pisza wszystkich posty sa pomijane i to na forum normalne, ale fakt Twojego zdenerwowania na dziekowania za dziwne posty rozumiem, bo dla mnie to tez dziwne...;-) I juz Ci pisałam prawdziwych i szczerych ludzi będziesz miała przy sobie,a reszta nie jest Ci do niczego potrzebna:tak: powiedza Ci prawdę i za to ich ceń, nie za to że beda Cie na każnym kroku chwalić, bo nie o to w przyjaźni przeciez chodzi, dziewczyny szczerze napisały co myslą nie za plecami.... Emalia głowa go gory wiesz ze jestes mi tu bliska i wielu innym dziewczynom tez wiec juz koniecc tych "gadanek" pisz na forum jak gdyby nigdy nic, tak będzie lepiej:tak:

ło masakra moje dzieci otwierają szafki od dłu(bo uchwyty juz dawno wykręcone) i wszystko z nich wywalaja:eek: mam ju z dosc,,,,,,,,,,,,,,,,,,wrrrrrrrrrrrrrr sprzatać mogę non stop a oni za mna poprawiają.....i tak hitem jest skladanie z nimi ubrań:eek:

Ostatnia edycja:
My zaraz uciekamy do Klubu Maluszka, dzis wizyta Swietego Mikolaja!! JAkos bardzo to przezywam:-D nawet swtwierdzilam ze nie mam co na siebie wlozyc. po czym maz oswiadczyl ze to stary Sw Mikolaj a nie wystep chippendale'sow:-)

Lena mam nadzieje ze sie wszystkiego dzis dowiesz i bedzie dobrze!

My zaraz uciekamy do Klubu Maluszka, dzis wizyta Swietego Mikolaja!! JAkos bardzo to przezywam:-D nawet swtwierdzilam ze nie mam co na siebie wlozyc. po czym maz oswiadczyl ze to stary Sw Mikolaj a nie wystep chippendale'sow:-)
Już mikołaj????????????????Szybko:-D ale ja prezent na imieniny które mam za miesiac tez już dostałam :-D jakos się wszystko przyśpiesza:-D

reklama
to ten Mikolaj od Mikolajek, tutaj nie maja Mikolaja na Gwiazdke :-) Hehe chcialam zapytac kiedy masz imieniny ale mnie olsnilo :-D
:-D często ludzie zapominaja że to jedna z najpopularniejszych dat imieninowych i pytaja, a potem w głowę się walą ze przeciez takie proste:-D :-D pisz co Lila dostała od Mikołajka??/A co u Was jest pod "choinkę"??

Żyrafka
hop hop gdzie sie Pani podziewa??Czy ja musze robic tu za jedynego bliźniakowego" trola "???Proszę Cię wspieraj mnie w tej trudnej działalnosci:-D juz nie moge sie doczekac jutrzekszych wiesci, na ktorą masz wizyte????:rofl2:

Do góry