Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wczoraj moi rodzice zamowili Amelce pod choinke Krzesełko uczydelkonapewno bedzie zadowolona
tylko ja mam problem co dla niej mam wybrac...;/ P. chce ciuszki juz nawet sobie upatrzylam
![]()
powiedza Ci prawdę i za to ich ceń, nie za to że beda Cie na każnym kroku chwalić, bo nie o to w przyjaźni przeciez chodzi, dziewczyny szczerze napisały co myslą nie za plecami.... Emalia głowa go gory wiesz ze jestes mi tu bliska i wielu innym dziewczynom tez wiec juz koniecc tych "gadanek" pisz na forum jak gdyby nigdy nic, tak będzie lepiej
mam ju z dosc,,,,,,,,,,,,,,,,,,wrrrrrrrrrrrrrr sprzatać mogę non stop a oni za mna poprawiają.....i tak hitem jest skladanie z nimi ubrań
nawet swtwierdzilam ze nie mam co na siebie wlozyc. po czym maz oswiadczyl ze to stary Sw Mikolaj a nie wystep chippendale'sow:-)tak na decyzje czeka sie miesiac,ale jak nie zloze do 30 listopada niewyplaca mi za listopad(przepadnie kasa). Wszystko zalezy jutro od US. Ja wiem ze dostane bo te same papiery skladalam 5 miesiecy temu;/
Już mikołaj????????????????SzybkoMy zaraz uciekamy do Klubu Maluszka, dzis wizyta Swietego Mikolaja!! JAkos bardzo to przezywamnawet swtwierdzilam ze nie mam co na siebie wlozyc. po czym maz oswiadczyl ze to stary Sw Mikolaj a nie wystep chippendale'sow:-)
ale ja prezent na imieniny które mam za miesiac tez już dostałam
jakos się wszystko przyśpiesza
to ten Mikolaj od Mikolajek, tutaj nie maja Mikolaja na Gwiazdke :-) Hehe chcialam zapytac kiedy masz imieniny ale mnie olsniloJuż mikołaj????????????????Szybkoale ja prezent na imieniny które mam za miesiac tez już dostałam
jakos się wszystko przyśpiesza
![]()

to ten Mikolaj od Mikolajek, tutaj nie maja Mikolaja na Gwiazdke :-) Hehe chcialam zapytac kiedy masz imieniny ale mnie olsnilo![]()
często ludzie zapominaja że to jedna z najpopularniejszych dat imieninowych i pytaja, a potem w głowę się walą ze przeciez takie proste
pisz co Lila dostała od Mikołajka??/A co u Was jest pod "choinkę"??
juz nie moge sie doczekac jutrzekszych wiesci, na ktorą masz wizyte????