reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Hejka.
Jestem i ja....
Zaliczylam dzis lekarza, Hania w nocy płakała tak ją ucho bolało, do tego 38,6 goraczki... :-( normalnie porazka!!!! juz nie mam sily na tą zime, chce wiosne, lato i spokój z chorobami.... :-(

Emalia nie denerwuj sie, milusia dobrze pisze, i wyzej jeszcze ktos dobrze pisal :-D skleroza;-)
Lenka mam nadzieje ze to naprawde nic powaznego i czekam na dzisiejsze wiesci!:*
kasia co do noszenia to ja zadko nosze.... jakos tak oduczylam go tego bo 2mies temu jak stalam on do mnie podbiegal i chcial na reca jak siadalam to konczylo sie to histerią, teraz mu przeszlo :tak:

reklama
Witajcie, u mnie ostatnio brak weny na pisanie. U nas ok, wczoraj byliśmy na szczepieniu Klarcia troszkę popłakała ale wychodząc zgabinetu w tym płaczu zrobiłai powiedziała do Pani doktor pa pa i koniec płaczu;-). Niestety bez temperatury się nie obeszło, miała w nocy teraz już jest ok;-)Krzesełko uczydełko polecam, Klara je uwielbia;-)

Kreatorka
-jestem z Wami w tym trudnym dla Waszej rodziny dniu.
Lena-trzymam mocno kciuki żeby wszystko było ok.
milusia-silna babka jesteś:) dwóch chłopów na raz nosić podziwiam:)
Emalia-wyluzuj, moje posty też czesto są nie zauważone ale co tam:-pja się nie przejmuje.

Liza-
zdrówka dla Hani

tylko tyle bo roboty mam dzis sporo.

Jestem...ale złe wiadomości liczne przepuklinki i guzy schomrla....takze lece do nastepnego lekarza;(

aha i u mnie przepuklina nie objawia sie bólem głowy nawet nie wiem co to jest!

i co dalej ?jakieś rehabilitacje czy co?a jak się objawia bul pleców czy coś jeszcze ?wiem że mogą być też omdlenia jak są problemy z odcinkiem szyjnym

Hejka:-)
Karolina wreszcie calutką noc przespała u siebie w łóżeczku:-), nawet niewiecie jak się cieszę.
Teraz siedzi grzecznie na wersalce i się bawi.

Kasiek ja staram się nie nosiC Karoli ze względu na ten mój kręgosłup, no ale czasem trzeba ją podnieśC.

izia współczuję nocki no i problemów z autem.

julia miłych plotek i smacznej kawki u znajomej:-).

milusia wow obu na raz, uważaj tylko Ty siłaczko:-). Ale z nich spryciarze z tym otwieraniem szuflad. Ja Ci współczuję sprzątania, przy jednym dziecku jest co robiC, a przy dwójce to:szok:.

koriander to miłej zabawy z mikołajem:-).

Liza współczuję i zdrówka dla Hani.

lena współczuję, a z czego te guzki?.

lena-współczuje:-(

Pisałyście o brzuszkach ja dziś 25 dzień 6 weidera i co gucio pod tego tłuszczu kaloryfera nie widac może troszke boczki mniejsze:eek:
W piątek 5 urodzinki mojej Marysi już kombinuje co przyszykowac w dodatku zaprosiła 10 kolezanek z przedszkola:rofl2:bedzie urwanie głowy narazie wymysliłam malowanie twarzy tort babeczki żelki paluszki szmpan dla dzieci i temu podobne pierdółki zastanawiam sie jakie zabawy im zorganizowac i czy wogóle to robić może lepiej niech bawia sie same

reklama
Koriander - jak po wizycie Mikołaja? Lila płakała czy się wcale nie bała?
Lena!!!!!!!!!:szok: co Ty piszesz??!! Ale wyleczą CIę, co?
Izia - wiem co to za ból z tymi samochodami, my na zmianę naprawiamy nasze 2 graty:no:
Lizka - zdrówka dla Hani! i co zapalenie ucha ma? długo to potrwa?
Kasiek - mimo brzucha już całkiem sporego trochę jeszcze noszę Jagodę<mimo zakazu lekarza> ale staram się często najpierw gdzieś usiąść i ja kolana ją uczę bo chodzić z nią na biodrze powoli nie daję rady:no:
EWA - gratuluję nocki i grzecznego dziecka:-D
Moja Żaba nie spała dziś prawie wcale, nie wiem dlaczego okropnie płakała.. Ona zaczęła bać się ciemności i chyba boi się że ją zostawię i nie wrócę co nam troszkę pokomplikowało samodzielne usypianie...:-( Od rana natomiast zarządziła że ona chce do Michasi <sąsiadki która jest 2 lata starsza i z którą się lubi bawić> i siedziałyśmy tam od 10 do 12:-) teraz dziecko śpi <usnęła sama ale nie obyło się bez płaczu>

Do góry