reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Lena na Gajkę buty rozm 24/25 są już za małe???:szok: Z tym kręgosłupem to masz przeboje:-( Współczuję...

Jedziemy w piątek kupić zimowe buty przy okazji szczepienia i zupełnie nie wiem na jakie się zdecydować;)
Ile??:szok: 24/25:szok: u nas jakieś 21-22 a jakie chcesz kupić buty?

Kreatorka gdzie Ty??

Ostatnia edycja:
reklama
Lena na Gajkę buty rozm 24/25 są już za małe???:szok: Z tym kręgosłupem to masz przeboje:-( Współczuję...

Jedziemy w piątek kupić zimowe buty przy okazji szczepienia i zupełnie nie wiem na jakie się zdecydować;)
wiesz ze jest numeracja różna!
kalosze 24-25 małe:(
nike 24 małe a teraz ma adidasy 23 i dobre;)ale ogólnie ma 24

wiesz ze jest numeracja różna!
kalosze 24-25 małe:(
nike 24 małe a teraz ma adidasy 23 i dobre;)ale ogólnie ma 24
Lena Gaja jest duża, a na pewno cięższa od Krzyśka (to chuchro waży niecałe 11kg) a u nas też już 24 nosimy zimowe więc mnie to nie dziwi... pumy 23 są akurat i tylko patrze jak wyrośnie

Lena Gaja jest duża, a na pewno cięższa od Krzyśka (to chuchro waży niecałe 11kg) a u nas też już 24 nosimy zimowe więc mnie to nie dziwi... pumy 23 są akurat i tylko patrze jak wyrośnie
Gaja wazy 14,2;)
nie wiem jaka długa....a buty mnie jakos nie dziwi tylko czasami mi sie smiac chce jak jade do emai ze u Jasia nózka taka malenka a Gaja kopytko całkiem pokaźne;)

Gaja wazy 14,2;)
nie wiem jaka długa....a buty mnie jakos nie dziwi tylko czasami mi sie smiac chce jak jade do emai ze u Jasia nózka taka malenka a Gaja kopytko całkiem pokaźne;)
U mojej znajomej 2 latek większy i cięższy od Krzyśka nadal nosi 22 od wiosny do teraz ma dobre te same butki, a u nas w tym czasie mamy już 4 butki (tylko portfel się uszczupla).

Ej dziwiewczyny mamy wieczór andrzejkowy, gdzie forumowe wróżby??:-D ja se ze śmiechem walnełam wosk na wode i BACH jakieś serce poszarpane wyszło:-D heheh :-D

Lenka to nie wesoło u Ciebie z kręgosłupem :// wspólczuje... nie wiem co więcej napisać...
Natanek nosi butki 21-22 ale on dużo drobniejszy niż Gaja

milusia a to dzisiaj Andrzejki?? :))) zupełnie zapomniałam

a mnie od jakiś 2 tygodni boli kręgosłup w okolicy lędzwiowej, ale to z przemęczenia,ciągłego noszenia Natanka itp teraz nawet jak siedzę to czuje jak boli. Jestem padnięta i uciekam spać...

reklama
Milusia- ty to udana jesteś. To dawaj , możę dla mnie jakaś wróżba. Mi to pewnie poszarpany dom wyjdzie ( czyt. do remontu):-):-D

Liza- zdrówecza dla Hanusi. Jak sie teraz bidulka czuje?

Athena- co dziecko to inne. Jasiek na 11,5 kg ma nogę w zależności od rozmiarowki około 23/24 a stopkę mniej więcej 14cm. Fajnie ,że piszesz tutaj z nami ;-)

Zdec- co tam? jak sytuacja?wracasz do wrocka? ( pytam po raz drugi)

Gosiagro- ja tam z mieszkaniem? Masz juz pomysł na aranżacje?
Ewa1981-:-) :*

Do góry