Hej dziewczyny
Widze ze pisalyscie o rozmiarach...wiec moja Amelka ma podobnie do Gaji

24 zimowki,Nike jej kupilam 25 (wkladka niby 14 cm ) a tu okazalo sie duzo za duze!
Lenko moja Amelka juz dawno nie jada sloikow i watpie zeby chciala...choc ona to jest strasznie lakoma wiec wiec jeszcze moglabym sie zdziwic;p
Kurcze a z tym twoim kregoslupem jakas masakra,no mam nadzieje tylko ze bol niebedzie ci mocno doskierac,bo czytalam ze to nieuleczalne;/
Ja zalatwilam sobie wczoraj te wszystki dokumenty

w tym roku dostane splate

ale mialam taka akcje z Mela...poprosilam brata by z nia zostal,bo akurat miala drzemke a dokumenty byly do odbioru,przyszedl to ona spala, zdarzylam ujechac 5km,brat dzwoni ze Mela sie obudzila,ze krzyczy placze,tai sie wola mnie (a spala tylko 30 min i to niemozliwe ze sie wyspala) cofnac sie nie moglam bo musialam to zalatwic,zadzwonilam po posilki do ciotki za ktora mala jest,wiec od razu sie uspokoila

moj brat caly spocony powiedzial ze pierwszy i ostatni raz z nia zostaje hehe.ale szkoda mi bylo Melki jak slyszalam jak placze
Dziecko po prostu wyczulo chyba ze matki w domu niema;/
My jutro jedziemy na zakupy,bo moja corka znow wyrosla z bamboszkow;/ caly czas mialam z Befado ale niestety ma za wysoki przegub i bucik jej sie wrzyna;/ mam nadzieje ze znajde jakies o jej stopki!
Kasiek to niezla masz wene

przeslij mi jej troche

a u nas w tylko jest pochmurno;/