reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Lenka to nie wesoło u Ciebie z kręgosłupem :// wspólczuje... nie wiem co więcej napisać...
Natanek nosi butki 21-22 ale on dużo drobniejszy niż Gaja

milusia a to dzisiaj Andrzejki?? :))) zupełnie zapomniałam

a mnie od jakiś 2 tygodni boli kręgosłup w okolicy lędzwiowej, ale to z przemęczenia,ciągłego noszenia Natanka itp teraz nawet jak siedzę to czuje jak boli. Jestem padnięta i uciekam spać...
wiesz co to moze zrob rezonans dla świetego spokoju??ja z jedenj strony sie ciesze ze juz wiem co mi jest!

reklama
Koriander mina Lili mnie powaliła:-D

Emalia
bardzo bym chciala wróżyć z kart, bo bardzo mnie to "pociaga"ale nie mam weny żeby kupic karty(a do tarora drogie są) więc nie powróżę zniczego, z reszta mi wyszło mi serce i koniec kropka sobie juz wróżb nie poprawie bo jeszcze co innego wyjdzie:-D

Cześć!

Lena
- moje dziecko nie lubi słoiczków... kiedyś dałam bo nie miałam obiadu to zakończyło się na całych 2 łyżeczkach!!! teraz musi być pyszny obiadek domowej roboty!!! :) właśnie się gotuje!!!

Sama siebie dziś zaskoczyłam, wstałam jak nigdy o 7, posprzątałam, przygotowałam obiad, teraz jeszcze śniadanko i jak mały zaśnie to kąpiel!!! Miałam iść na spacerek ale u nas pada deszcz.... grrrr... już wolałabym żeby był śnieg! ;)

Miłego dnia! :)

DRuga;)

ide wstawic jakis obiadek dlla Gai:)
czy Wasze dzieci tez juz nie chcą tknąć słoiczków??

Hania nie przepada, ale sama to spróbowałam i ją rozumiem :-)

Ale spróbuj tego, bo te sa naprawde dobre i Hania je uwielbia

00032941.jpg

Hej dziewczyny:)

Widze ze pisalyscie o rozmiarach...wiec moja Amelka ma podobnie do Gaji:) 24 zimowki,Nike jej kupilam 25 (wkladka niby 14 cm ) a tu okazalo sie duzo za duze!

Lenko moja Amelka juz dawno nie jada sloikow i watpie zeby chciala...choc ona to jest strasznie lakoma wiec wiec jeszcze moglabym sie zdziwic;p
Kurcze a z tym twoim kregoslupem jakas masakra,no mam nadzieje tylko ze bol niebedzie ci mocno doskierac,bo czytalam ze to nieuleczalne;/

Ja zalatwilam sobie wczoraj te wszystki dokumenty:) w tym roku dostane splate :) ale mialam taka akcje z Mela...poprosilam brata by z nia zostal,bo akurat miala drzemke a dokumenty byly do odbioru,przyszedl to ona spala, zdarzylam ujechac 5km,brat dzwoni ze Mela sie obudzila,ze krzyczy placze,tai sie wola mnie (a spala tylko 30 min i to niemozliwe ze sie wyspala) cofnac sie nie moglam bo musialam to zalatwic,zadzwonilam po posilki do ciotki za ktora mala jest,wiec od razu sie uspokoila:) moj brat caly spocony powiedzial ze pierwszy i ostatni raz z nia zostaje hehe.ale szkoda mi bylo Melki jak slyszalam jak placze:(
Dziecko po prostu wyczulo chyba ze matki w domu niema;/

My jutro jedziemy na zakupy,bo moja corka znow wyrosla z bamboszkow;/ caly czas mialam z Befado ale niestety ma za wysoki przegub i bucik jej sie wrzyna;/ mam nadzieje ze znajde jakies o jej stopki!

Kasiek to niezla masz wene:) przeslij mi jej troche:) a u nas w tylko jest pochmurno;/

reklama
Do góry