zyrraffka
Szczęśliwa mama
Dzień dobry:-):-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kiedy mozemy liczyc na pierwsze foteczki urzadzonego mieszkanka?
dzieki za odpowiedzmój pieszczoch śpi jak zawsze o tej godzinie a ja mam chwilkę dla siebie.
Jutro nareszcie do pracy, muszę zorganizować bal karnawałowy dla dzieciaków. Muszę znaleźć sobie jakieś przebranie, nie mam pomysłu gdzie je zdobyć
koriander- nie wiem dokładnie o co chodzi z tym koślawieniem, z tego co ja zauważyłam to tak jak pisałą julia, ze kostki tak wystają i stopy są poprostu krzywe. Wczoraj przyszedł sąsiada trzyletni wnuk i ten dopiero ma krzywe piętyaz nie mogłąm patrzeć. ZZastanawiałam się czy zapytać sąsiada czy byli z nim u ortopedy (był na boso i nie widziałam go nigdy w butach ortopedycznych czy profilaktycznych) ale stwierdziłam, ze nie będę się wtrącać.
podroza samochodem do Polski przez sniegi i mrozykoriander czym sie stresujesz? chyba cos przeoczyłam.....ups
aaa zyraffka doczytalam ze karnawal u ciebie w pracy czyli pewnie bez Lukaszka.. to moj pomysl nie przejdzie bo bez pomidorka nikt nie wyczai ze za tyczke robisz.. ;-)