reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Hej

nadika odpoczywaj Kochana :-) :*
gosiagro to juz 33tc.... :szok: kiedy to zleciało???? :-D pięknie wyglądacie z Majeczką :-) :tak:
Czytam i nie dowierzam - Perfecta GRATKI!!!!! :tak:

Kurcze juz sie ciemno robi :p nie lubie jesieni.... :dry:

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny, jestem w domu

Z cewnikiem... ale jestem, zawsze to inaczej niż w szpitalu. W piątek jadę na zdjęcie szwów i cewnika.

Przeszłam dzisiaj załamanie nerwowe, nie wiem czemu, jestem na relanium, czuje się jak śmieć.

Witam:)

Mamo kubulki odezwij sie!!! jak wyniki badan?

Gosiargo tak wysadzam ja...jesli MAjeczka czesto pampersa ma suchego to rowniez sobie poradzicie:) jesli ladnie przed spaniem zrobi siusiu to tak kolo 2 ja nasadzam,jesli kiepsko to kolo 22...ale niestety odkad jest przeziebiona mnostwo wpadek mielismy;/
Ten czas ale zlecial:)

Kasiulka moja ty bidulko! mam nadzieje ze szybko zle chmury pojda precz!!!!

Dziewczyny macie pomysl jak pozbyc sie u dziecka tekstu "to moje" normalnie rece opadaja wszedzie to powtarza...i wszystko jest jej...jak postepowac zeby to zmienic?

Hejka.
Ja też dzisiaj na wynikach była. Muszę na nastepną wizytę u ginki mieć zrobione morfo i bete. Mam nadzieję, że wsio ok i będziemy mogli si starać dalej. W piątek idziemy "się odchamić" na wesele do kuzyna. Już wieki nigdzie nie byłam. :biggrin2: Jasio ma zostać z Olą u mojej babci więc zobaczymy co to będzie , bo on nigdy nigdzie nie zostawał. :sorry2:

Aguś- super ,że macie większe mieszkanko. Pewnie Polunia zadowolona. No i nareszcie przystopowałaś pracoholiczko :* Kiedy będziecie w Polsce?
Milka- cytat który przytoczyłam był z "Kiepskich":-D a z zawodu jestem technik administracji a w praktyce magazynier co uwielbiam.
A co tam u Was? Jak tam chłopaki?
Perciu- ty babo se nie poradzisz? Kpisz sobie? Twoje dzieciaczki będą miały naj naj mamusie pod słońcem. Ja to wiem ;-) :*
Gosiu- z praca jest lipa totalna. Nawet sie nie zarzynam z szukaniem. Juz mam 2 pisma z sądu o ten spadek Oli. Chyba uszę sobie coś kupić na uspokojenie jak będę musiała się z nimi konfrontować. Masakra.
Super kochana wyglądasz. Ciąża ci służy. Chyba nie przytyłaś za dużo, co nie? A Majusia taka już dużą. Śliczna panna.
Julia- gratki odpieluchowania :)
Nadiczko- jak się czujesz? dobrze ,że teściowa ci pomaga. Teraz najważniejsze jest to żebyś się oszczędzała.
Lizka- a kto lubi jesień? Bleeee. Hak tam dzieciaczki, zdrowe? Jak tam Hanulka w szkole sobie radzi?

Kasiu- to dobrze ,że w domku jesteś kochana. Podobno w domu jest lepsza rekonwalescencja . Wracaj szybko do sił i broń Cię Panie Boże nie załamuj się i nie poddawaj. Jesteś już blisko sukcesu. Trzymam kciuki i jestem całym sercem z Tobą &&&&&&&&&&&
Julia- co do tekstu, to wydaję mi się ,że to taki urok wieku. Janek tez nie podzieli sie z nikim tatusiek. Jak Ola sie przytula to mówi do niej "sio, mój" :-)

czesc dziewczyny
kochane jestescie, ze sie pytacie o mnie;) mam opis badania, jest napisane o zwapnieniu, powiennam miec jakas wiedze z neurologii, ale niewiele wiem, moze byc po przebytym stanie zapalnym, albo w zaburzeniach hormonalnych-przytarczyce i niekoniecznie jest to przyczyna moich dolegliwosci, zobaczymy co powie neurolog, jestem dobrej mysli, nie dam sie;)
czuje sie lepiej, ostatnio nie stracilam przytomnosci, ale głowa wciaz mnie boli

kasiulka głowa do gory!!!!!!!!
percia gratulacje to wspaniala nowina!!!!!!!!
emalia powodzenia w staraniach
julia a Kubuś powtarza slowo "spadaj", nawet nie wiem gdzie uslyszal, eh dzieciaki sa boskie
gosiagro swietnie wygladacie!

hej

julia - gratki dla Meli, a jak to robisz, wysadzasz ja w nocy, sama sie budzi?

nadika - to się nastałaś w tej kolejce:no: ja jutro mam wizytę u lekarza i poglądanko też ma być ciekawe czy Michałek nie zamienił się w jakąś uroczą dziewczynkę;-):-D

Pozdrowienia od Majusi i Gosi - wieloryba:eek::eek::-D:rofl2::rofl2::happy:
A gdzie rodzisz??
Ile przytyłas, że nazywasz się wielorybem??

reklama
julia, lena nie zapominajcie o mnie!! Nie zostawiajcie mnie takiej jedynej;-)

gosiu u nas po staremu. Mała jeszcze jest na wsi z babcią, póki ciepło, ale nie długo wraca do nas do Wrocławia. Ja jeżdżę do niej w środę i w piątek na weekend;-)

Jeszcze raz ogromne gratulacje dla wszystkich zafasolkowanych!! Rośnijcie zdrowo!;-)

Kiedy będą wyniki histopatologii?

Do góry