reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witam

Kasia mysle ze bedzie dobrze wezwali by Cie szybciej, ale kciuki trzymam

Koriander 6 jest stala mojemu ponad 7 latkowi dopiero wyszly dwie a u nas lakowanie refunduja do 6go roku zycia....

Zdec co Cie tak wzielo na szkole gastronomiczna ??

Nadinka bedzie dobrze nie zamartwiaj sie

Agast jak Hanka w szkole? u nas odpukac same sukcesy :)

Milusia no no uwazaj na Zosie:)))))) a Natalka nam urosla:)

Kasiek super Damianek :)

Julia- może kiedyś, ale na razie nieee Mam jeszcze kilka lat na działanie :)

Milka- w szkole bardzo fajnie i też same sukcesy :))) Panią mają fajną choć surową ale mnie to cieszy bo przynajmniej panuje nad nimi i nie daje sobie wejść na głowe tak jak pani z zerowki i o dziwo Hania też ją bardziej lubi niż tamtą.

O matulko....KORIANDER.... wielkie gratki....Przeogromniaste wrecz......Co tu wlezę to nowa nowina....Super Bardzo sie ciesze.....No jak nic znow bede ostatnia......hehehehehe...Sciskam wszystkie nowe brzuchatki!!!!
zdec - hehehe, myslisz ze znowu zostaniemy ostatnie i bedziemy znow smédzic, że wszystkie dookola juz się cieszą maluszkami a my jeszcze nie :-D
A tak serio to my bysmy bardzo chcieli drugie i plany są ogromne....tylko mnie wciąz blokuje myśl o tych cholernych płytkach....W pierwszej ciąży dało sie to jakoś przezyć...2,5 miesiąca w szpitalu jakos nie robiło na mnie wrażenia ale teraz jeśli znów się to powtórzy co zrobimy....co będzie z Polą...Nie mam pojęcia co wtedy , gdzie się leczyć czy w PL czy w UK....a jeśli w Uk to czy sprowadzać mamę tu czy wysłać mała do Polski....Mysli tysiąc kłebi sie w mojej głowie....Ach....Najgorsze że na dwoje babka wrózyła albo będzie ok albo powtórka z rozrywki.....wrrrrr...No ale drugi bąbelek musi byc , nawet nie ma mowy żeby było inaczej....Pierwsze mam tak cudowne, że chę drugie takie samo....Naprawdę dziecko mam super...Nie moge narzekać....Odpieluchowana dawno i w dzien i w nocy....sama się załatwia...Liczy do 20 po polsku i 10 po angielsku....kolory zna, piosenki spiewa....I love you mammy i Love you daddy slyszymy co 20 minut dosłownie, coraz wiecej mówi po angielsku mimo że jej nie uczymy ale ogląda ostatnio coraz wiecej angielskiej telewizji i teraz każdemu kogo spotka , nawet obcym ludziom na ulicy czy w sklepie mówi : My name is Pola, My name is Pola My name is Pola....Także ogólnie jakoś jest tak super....Ja pracuję mniej , Paweł za to więcej....hehehe...ale i tak mamy czas dla rodziny....Ciagle wprawdzie ktoś siedzi nam na glowie, a to moja mama, w zeszłym tygodniu była moja siostra, w przyszłym tygodniu przylatuje mój tata...ale dzieki temu mamy możliwośc troszke wyjśc razem z moim mężem....bo mamy darmową niańkę....No i w sumie tyle u mnie....
No nic koncze bo mąż zadzwonił że wraca z pracy...lecę pod prysznic....i kto wie może i ja się załapię na czerwiec ....hehehehe :-;
Buziaki

Ostatnia edycja:
Hej Laseczki ale tu mily nastroj :-)

zdec sliczna Natalka, bardzo elegancka dzokejka z niej :tak:
Agi kochana to czekamy na wiadomosc od ciebie! Super ze Polcia tak wspaniale sie rozwija, ja tez zauwazylam ze dwujezycznosc w tym wieku chyba ma znakomity wplyw na mowe! A Polcia przesliczna uwielbiam jej zdjecia na FB:tak:

Milka, mamakubulki no niestety jak bym nie liczyla to jednak 6 :-) wszystkie piatki wyszly juz pol roku temu. Wyszukalam w internecie ze zdarza sie ze szostki wychodza jak jeszcze sa zeby mleczne, no coz nie wepchne jej z powrotem do srodka niech sobie jest :blink:

milusia hehehe to dzialajcie 3 latka roznicy, chlopaki pojda do przedszkola, ty masz wspanialego meza wiec nie masz co sie martwic jak to bedzie :tak:

nadika nie stresuj sie, musi byc dobrze! trzymam kciuki&&&
emalia i co???
gosiagro co tam u was? :blink:
Perfecta :***

Hej Kochane moje!!!!
Kolenderko!!!! - Ty wiesz jak ja się mocno cieszę!:*:*:*
Mamo Kubulki- Kochana gratulacje!!!!!!!! Przeogromne!!!
Agi- Gratulacje tak zdolnej Poluni!!!! Ona jest cudna!!! I czekamy na dobre wieści:p:)!
Miluśko- :*:* Cudne ślubne zdjęcia Czekam na więcej szczęśliwości Ty moje!!!!
Kasiu- Już pisałam na fb że piękne zdjęcia!!!!Pięknie Ci się Damisiek rozwija Gratuluję
Nadika- Kochana Ty moja Czarne myśli odgoń w sina dal a kysz !!!! Kochana na pewno będzie dobrze:) Ja też cały czas trzymam za cebie kciukasy:)
Emalia- Kochana pamiętasz jak Ci mówiłam 3 miesiące Kochana ! Zobaczysz że moje słowa się sprawdzą!!!!!!!!!
Gosiu- Jak Ty się masz ???? Pięknie wylądasz !!!! A Majeczka jaka cudowna Długowłosa Lady:)))))

My jestesmy u mojej mamy na 3 tygodnie przyjechalismy. Oni sobie pojechali na Kretę a my z siostrą pilnujemy domostwa:p:) Fajnie tuuuuu Marcheweczka ziemniaczki pietruszeczka wszystko swoje. Jasiek ze smarkami znów bo nakopał się w polu:p:p:p A tak mi daje popalić ze nawet nie pytajcie....

Kasia trzymam kciuki, sądzę że dziewczyny mają rację, za długo każą Ci czekać.
Milka a tak jakoś mnie natknęło:)
Lena rozumiem że to faktycznie muchy łapie i zjada? Fajna sprawa:)

reklama
Witam:)

Ale dzis tu cisza;p wiec ja sie przelamie i napisze cos:)

Emailo glowa do gory:) wierze ze sie uda,daj sobie czas,organizm musi sie zregenerowac niby daja 3 miesiace. Ja po 6 miesiacach wystaralam sobie AMelie za pierwszym razem:) wiec trzymam kciuki:*

Nadiko musisz sie trzymac pozytywnych mysli, bedzie dobrze! pamietaj ze kazdy jeden dzien przybliza cie do konca! bedzie OK:):)

Perfecta to sobie odpoczniesz:) mowisz ze daje tak czadu Jasiek?

Do góry