zyrraffka
Szczęśliwa mama
powodzenia na wizycie gosiu  moze już ostatnia :-)
 moze już ostatnia :-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
 Tobie pewnie się dłużyło, ale jak dla mnie to ekspres!
 Tobie pewnie się dłużyło, ale jak dla mnie to ekspres!  Już niedługo będziemy witali Michałka po drugiej stronie, ale fajnie!
 Już niedługo będziemy witali Michałka po drugiej stronie, ale fajnie! 
o matko, nie strasz
z jednej strony się już doczekać nie mogę, a z drugiej nie mogę uwierzyć ze to już tuz tuż
o dzizaz jak ja dam rade

Nie będzie lekko niestety, Hania do dzisiaj jest na mnie obrażona, że Maję przyprowadziłam do domu...

aczkolwiek jak "bieda" to do mamy
 aczkolwiek jak "bieda" to do mamy 

O rety!

u nas istnieje głównie tataaczkolwiek jak "bieda" to do mamy

Żyrafka jaka ciudność malusia:-) patrząc na takie zdj aż się chce dziewczynki
dziewczynki szukam chłopcom czapek juz zimowych w zestawach z szalikami i rękawiczkami,i mam pytanie, co sądzicie o czapkach podszywanych polarem???jak byli mali to główki im się od nich pociły i nie wiem...???
niezle, u nas wielka milosc, zazdrosc i zlosc tez jest ale skierowana przeciw rodzicom a nie Jeremkowi, moge godzinami sie gapic jak oni razem sie bawia, tula i calujaNie będzie lekko niestety, Hania do dzisiaj jest na mnie obrażona, że Maję przyprowadziłam do domu...