zyrraffka
Szczęśliwa mama
powodzenia na wizycie gosiu
moze już ostatnia :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o matko, nie strasz
z jednej strony się już doczekać nie mogę, a z drugiej nie mogę uwierzyć ze to już tuz tuż
o dzizaz jak ja dam rade![]()
Nie będzie lekko niestety, Hania do dzisiaj jest na mnie obrażona, że Maję przyprowadziłam do domu...![]()
O rety!![]()
u nas istnieje głównie tataaczkolwiek jak "bieda" to do mamy
![]()
Żyrafka jaka ciudność malusia:-) patrząc na takie zdj aż się chce dziewczynki
dziewczynki szukam chłopcom czapek juz zimowych w zestawach z szalikami i rękawiczkami,i mam pytanie, co sądzicie o czapkach podszywanych polarem???jak byli mali to główki im się od nich pociły i nie wiem...???
niezle, u nas wielka milosc, zazdrosc i zlosc tez jest ale skierowana przeciw rodzicom a nie Jeremkowi, moge godzinami sie gapic jak oni razem sie bawia, tula i calujaNie będzie lekko niestety, Hania do dzisiaj jest na mnie obrażona, że Maję przyprowadziłam do domu...![]()