Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
chyba za duże ono dla mnie samej...
tak tęsknie! masakra- co się dzieje ze mną w ciąży- nigdy taka miękka nie byłam! 
Jednak chwytam sie juz kazdego kola ratunkowego byleby tylko przestalo bolec. Ddo tego mam ten ucisk na krocze i kazda proba obrocenia sie z boku na bok nie jest "miła"
. Na szczescie juz opochlizna troche zeszła bo wczesniej czułam sie jak bym miala jajka w majtkach.
A pózniej wizyta u ginka na 14,45 mam nadzieję ,że z USG i tym razem zmolestuję go żeby mi TAM zajrzał!!
hehe
Trzymam za Ciebie kciuki aby u Ciebie też szybko minęły bo to nic przyjemnego!!Rano budziłam się na niego taka wściekła!!!agatka wiem coś o tym... Mój mąż też wyjeżdża czasem na szkolenia i spotkania. Nigdy nie lubiałam tych dni i niecierpię sama spać, a w ciąży te negatywne odczucia mocno mi się nasiliły i powiedziałabym że czuję się jak zgubione, samotne dziecko... Głowa do góry, zobaczysz że zleciMąż wczoraj dzwonił a ja płakałam mu do słuchawki...tak tęsknie! masakra- co się dzieje ze mną w ciąży- nigdy taka miękka nie byłam!
![]()
Katamisz pisałam już na wizytowym - trzymam kciuki za dobre wieściDzisiaj jadę do US z Pit-ami i liczę na małe kolejkiA pózniej wizyta u ginka na 14,45 mam nadzieję ,że z USG i tym razem zmolestuję go żeby mi TAM zajrzał!!
hehe
setana współczuję zle przespanej nocy!!U mnie była podobna...i po każdym wybudzeniu miałam problem z zaśnięciem.A co do snów to nie możemy się nimi przejmować i tyle bo to nasza bujna wyobraznia płata nam figle!!Jutro lekarz??
u mnie też z nastrojem kiepsko...jakaś zaspana jestem, noc słabiutka - co 2 godz się budziłam z bólem bioder. Już nie potrafię zmienić pozycji przez sen - zawsze się budzę...a jak ja się budzę, to i kot zaczyna łazić i zanim się wszystko uspokoi to mija 15 min. A za 2 godz powtórka z rozrywki...Czy naprawdę do końca tak już będzie???Ja już teraz jestem chronicznie niewyspana:-(