reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

justynka1 a nic, sprawdzalam lacznosc z ukrycia ;-)
mi dziecko tez padlo o 15.00 i spalo do 18,30 ;-) teraz pewnie o polnocy pojdzie spac... Moze jutro sie uda wyjsc na spacerek :sorry2: taaaak pieknie na dworze, ja pol dnia na balkonie hehehehe...
moj mi niespodzianke zrobil i od 18.00 w domku jest :-D Przywiozl reklamowke slodyczy, bo mu marudzilam ostatnio ze cukier zaczne jesc tak mi sie chcialo a nic nie bylo :sorry2: Teraz dwa chlopaki siedza przy kompie i jeden drugiemu cos tlumaczy :-D hehe smieszny widok ;-) Ide w takim razie pomoczyc flaki w wannie puki sie zajeli soba :tak:

reklama
Ale tu dziś mały ruch, pewnie ta pogoda zmobilizowała czerwcówki do odpoczynku na świeżym powietrzu. To dobrze, łatwiej można nadrobić :-)
Ja dziś wypucowałam balkon, potem pól dnia na nim spędziłam z książką na krzesełku. Rewelacyjna pogoda była, mam nadzieję że jutro będzie tak samo. A zaraz idę pod prysznic, a potem poleżę. Nadmiar świeżego powietrza spowodował u mnie jakąś senność ;-)

edytowałam właśnie moją sygnaturę, bo stwierdziłam że coś nie tak z nią jest (troszkę jest przyśpieszona) i jednak miałam rację, musiałam się wcześniej pomylić bo w ten piątek zaczęłam 30 tydzień a nie 31 ale jest już ok :-)

A ja zmieniłam avatarek. Mam przeogromną ochote na takie świeżutkie, pachnące truskawki prosto z ogrodu... Nie takie marketowe, sztuczne. Mniam...

Witajcie brzuszki, u nas wszystko w porządku, przyjechała siostra z córeczką i nie mam czasu nawet żeby do was zajrzeć.
Pozdrawiam wszystkie brzuszki!

reklama
Hej dziewczyny.

Weszłam tylko powiedziec że żyję i się przywitac... Dziś pół dnia spałam i drugie pół leżałam... Jak tylko wstanę zaraz brzuch boli i się spina i w ogóle niedobrze mi, słabo mi (raz nawet dziś zasłabłam jak wstałam na obiad) i w ogóle czuję się BEZNADZIEJNIE !!

Tak więc jak nie spałam to nawet nie miałam ochoty zbytniej kompa włączac. Ale pod koniec dnia jednak ciekawosc zwyciężyła i musiałam zobaczyc co u Was ;)

Do góry