reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Dobry pomysł Doggi. Jedź i odpocznij od tego wszystkiego. Na pewno Ci się humor poprawi :-) Mi dzisiaj mama napisała, że jest dumna ze mnie... Aż się popłakałam...

Roselita, wiesz, mam mamę we Włoszech i tak mi do Niej tęskno, a jak tu była, to zawsze się kłóciłyśmy i to co dzisiaj napisała, to mnie kompletnie zaskoczyło...

Asinka moja mama 5 lat temu pojechała do hiszpani my zawsze dobrze sie dogadywałyśmy 2 lata temu zadzwoniła w lipcu i powiedziała że wraca i to był jej ostatni telefon szukaliśmy ja przez policje interpol kościoły polskie zapadła się pod ziemię dałabym wszystko żeby się odezwała żebym mogła się z nią pokłócić :-( a szczególnie teraz kiedy spodziewam się swojego bąbla to jakoś tak podwójnie mi jej brak, a już myślałam że mi trochę przeszło

reklama
Do góry