reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

reklama
czesc dagamit snilas mi sie wczoraj:) Pisalam tu wczoraj po poludniu na głownym:) strasznie glupi sen:)
Ty masz dać radę do poniedzialku a ja do czwartku kolejnego!!wrrr....
Serio?? Zaraz poszukam :-D Kurczę, mam taki stres, że głowa boli! Ale popatrz ile nas tu takich jest na szpilkach siedzących! Od razu robi się lepiej na duchu, że człowiek tak sam nie kwitnie! ;-)

Zołzkiu a Ty jak przed wylotem? Zazdroszczę, choć pewnie też się boisz!
Saffi nie mów tak, bo mi motywacja spada :-D

Biedna nasza Ironia - po takich przejściach ciąg dalszy katastrofa!! Oby szybko wyszła z dołka!

Dzastina &&&&&&&&&&&

larvuniu strasznie jest mi jej żal, bo tylko mogę się domyślac co ona czuje :( Ale wierzę, ze bedzi eok, i dadzą jej już niedługo malego... Serce mi się kroi jak czytam sms-y od Ironi, tego swiruska, który teraz jest taki smutny :(

hej Dziewczyny!
Iza a czy Ty dziś się wybierasz czy jutro na CC?
miłego i słonecznego dnia! :-)

Kochana ja nie będę miała CC. Wybieram się na patologię, żeby mogli oxy podać, bo u mnie wszystko gotowe do porodu (łącznie z piękną wagę Mai), tylko skurczy brak. A ponieważ mam obciążony wywiad (2 ciąże "stracone"), to pani dr nie chce abym zbyt przenosiła ciążę.

Katamisz - dobrze pamiętasz :) Igor urodził się następnego dnia :-) Ale tym razem jest inaczej. Czop odchodzi mi od ok 10.05. Szyjki już nie mam jak się wczoraj dowiedziałam (czyli by wyszło na to, że w ciągu tygodnia całe 2 cm zniknęło ;-)), tak więc siedzę i cierpliwie czekam na ciąg dalszy... Boli mnie brzuch, taki lekki ból na @. Wczoraj po tym badaniu było tak samo... Aha i życzyłabym sobie aby ten poród wyglądał podobnie do porodu z Igorem - dzięki :* :-)

Katamisz aleeee Cie poniosło w tym śnie!!!!!!!! 7-kilogramowe dziecko!!!? :-D Na szczęście wszystko wskazuje na to, że będę musiała tę wagę podzielic na pół - takie to chyba jakoś wypchnę :-) Ale dzięki, dzięki - widzę że życzysz mi niezłych atrakcji w szpitalu :-D

Katamisz aleeee Cie poniosło w tym śnie!!!!!!!! 7-kilogramowe dziecko!!!? :-D Na szczęście wszystko wskazuje na to, że będę musiała tę wagę podzielic na pół - takie to chyba jakoś wypchnę :-) Ale dzięki, dzięki - widzę że życzysz mi niezłych atrakcji w szpitalu :-D

Hehe :-D
Ale jak się obudziłam byłam przerażona...i zastanawiałam się skąd tak głupi sen?? :confused: A jeszcze Ty tak walczyłaś z lekarzami aby nie mieć cesarki tylko urodzic 7 kg dziecko SN...:)

No to zrobiłam naleśniki :-) Kurcze, 2 pierwsze to nawet nie wiem kiedy zmiotłam :zawstydzona/y::-) Chyba polubię naleśniki...
Która to chciała naleśniki?? Silva?? Przesyłam, więc łap :-)

reklama
Do góry