saffi
Mamusia Weroniki
Dołączam do klubu poddających się..Dagamit, ja sie poddaję - na mojego szkraba nie ma sposobu, żeby ruszył do wyjścia ;-)
[/COLOR]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dołączam do klubu poddających się..Dagamit, ja sie poddaję - na mojego szkraba nie ma sposobu, żeby ruszył do wyjścia ;-)
[/COLOR]
czesc dagamit snilas mi sie wczorajPisalam tu wczoraj po poludniu na głownym
strasznie glupi sen
Ty masz dać radę do poniedzialku a ja do czwartku kolejnego!!wrrr....Serio?? Zaraz poszukamKurczę, mam taki stres, że głowa boli! Ale popatrz ile nas tu takich jest na szpilkach siedzących! Od razu robi się lepiej na duchu, że człowiek tak sam nie kwitnie! ;-)
Zołzkiu a Ty jak przed wylotem? Zazdroszczę, choć pewnie też się boisz!
Saffi nie mów tak, bo mi motywacja spada
Biedna nasza Ironia - po takich przejściach ciąg dalszy katastrofa!! Oby szybko wyszła z dołka!
Dzastina &&&&&&&&&&&
hej Dziewczyny!
Iza a czy Ty dziś się wybierasz czy jutro na CC?
miłego i słonecznego dnia! :-)
Dagamit, moja już dawno spadła... :-(Saffi nie mów tak, bo mi motywacja spada![]()
Katamisz aleeee Cie poniosło w tym śnie!!!!!!!! 7-kilogramowe dziecko!!!?Na szczęście wszystko wskazuje na to, że będę musiała tę wagę podzielic na pół - takie to chyba jakoś wypchnę :-) Ale dzięki, dzięki - widzę że życzysz mi niezłych atrakcji w szpitalu
![]()

A jeszcze Ty tak walczyłaś z lekarzami aby nie mieć cesarki tylko urodzic 7 kg dziecko SN...Ja po wtorkowych przebojach znów wyluzowałam i jakos sie nie denerwuję - pewnie zacznę, jak zobaczę rozemocjonowanego K. ;-)Zołzkiu a Ty jak przed wylotem? Zazdroszczę, choć pewnie też się boisz!