Dołączam do klubu poddających się..Dagamit, ja sie poddaję - na mojego szkraba nie ma sposobu, żeby ruszył do wyjścia ;-)
[/COLOR]
reklama
czesc dagamit snilas mi sie wczorajPisalam tu wczoraj po poludniu na głownym
strasznie glupi sen
Ty masz dać radę do poniedzialku a ja do czwartku kolejnego!!wrrr....Serio?? Zaraz poszukamKurczę, mam taki stres, że głowa boli! Ale popatrz ile nas tu takich jest na szpilkach siedzących! Od razu robi się lepiej na duchu, że człowiek tak sam nie kwitnie! ;-)
Zołzkiu a Ty jak przed wylotem? Zazdroszczę, choć pewnie też się boisz!
Saffi nie mów tak, bo mi motywacja spada
Biedna nasza Ironia - po takich przejściach ciąg dalszy katastrofa!! Oby szybko wyszła z dołka!
Dzastina &&&&&&&&&&&
larvuniu strasznie jest mi jej żal, bo tylko mogę się domyślac co ona czuje
Ale wierzę, ze bedzi eok, i dadzą jej już niedługo malego... Serce mi się kroi jak czytam sms-y od Ironi, tego swiruska, który teraz jest taki smutny 
hej Dziewczyny!
Iza a czy Ty dziś się wybierasz czy jutro na CC?
miłego i słonecznego dnia! :-)
Kochana ja nie będę miała CC. Wybieram się na patologię, żeby mogli oxy podać, bo u mnie wszystko gotowe do porodu (łącznie z piękną wagę Mai), tylko skurczy brak. A ponieważ mam obciążony wywiad (2 ciąże "stracone"), to pani dr nie chce abym zbyt przenosiła ciążę.
Katamisz - dobrze pamiętasz
Katamisz aleeee Cie poniosło w tym śnie!!!!!!!! 7-kilogramowe dziecko!!!?
Na szczęście wszystko wskazuje na to, że będę musiała tę wagę podzielic na pół - takie to chyba jakoś wypchnę :-) Ale dzięki, dzięki - widzę że życzysz mi niezłych atrakcji w szpitalu 

Dagamit, moja już dawno spadła... :-(Saffi nie mów tak, bo mi motywacja spada![]()
katamisz
Fanka BB :)
Katamisz aleeee Cie poniosło w tym śnie!!!!!!!! 7-kilogramowe dziecko!!!?Na szczęście wszystko wskazuje na to, że będę musiała tę wagę podzielic na pół - takie to chyba jakoś wypchnę :-) Ale dzięki, dzięki - widzę że życzysz mi niezłych atrakcji w szpitalu
![]()
Hehe

Ale jak się obudziłam byłam przerażona...i zastanawiałam się skąd tak głupi sen??

asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
No to zrobiłam naleśniki :-) Kurcze, 2 pierwsze to nawet nie wiem kiedy zmiotłam
:-) Chyba polubię naleśniki...
Która to chciała naleśniki?? Silva?? Przesyłam, więc łap :-)

Która to chciała naleśniki?? Silva?? Przesyłam, więc łap :-)
reklama
Ja po wtorkowych przebojach znów wyluzowałam i jakos sie nie denerwuję - pewnie zacznę, jak zobaczę rozemocjonowanego K. ;-)Zołzkiu a Ty jak przed wylotem? Zazdroszczę, choć pewnie też się boisz!