reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

Silva, a powiedz mi jakie tam miałaś wartości podane?? Bo ja też mam tak, że miałam okres nieregularny i mimo, że mówiłam to lekarzowi, to wyliczył mi według 28 dni,a ja nigdy tyle nie miałam. Zawsze miałam mniej. A w 5 tyg akurat byłam w szpitalu i mam wypisane z wtedy tylko 2 wartości: GS i CLR, ale nie mam terminu.

reklama
Silva, a powiedz mi jakie tam miałaś wartości podane?? Bo ja też mam tak, że miałam okres nieregularny i mimo, że mówiłam to lekarzowi, to wyliczył mi według 28 dni,a ja nigdy tyle nie miałam. Zawsze miałam mniej. A w 5 tyg akurat byłam w szpitalu i mam wypisane z wtedy tylko 2 wartości: GS i CLR, ale nie mam terminu.

Asinka, oprócz tych Twoich wymiarów mam napisane po prostu termin porodu TP 09.06.2011...

Zołzik pojechała właśnie do Piaseczna do szpitala , może tam się wreszcie nią zajmą.Nie ma tam któraś z Was znajomości?Ja mam swojego lekarza ale przecież jemu tylko na kasie zależy. A tak mi szkoda Zołzy no. Trzymajcie proszę kciuki żeby ją przyjeli gdzieś!!

Cinamonku, ja już gadałam z Zołzą - podałam jej namiary na ten szpital i powiedziałam jak to mniej więcej tam wygląda. Ma dać znać po wizycie.

U mnie to wyliczenie się nie zgadza :-( Termin z 1 usg w 7tc mam na 31 maja, dodając 3 dni wychodzi 3 czerwca, a dzisiaj 6... Więc już jestem i tak przeterminowana :-(

No właśnie ja tam nie mam nic wypisane... Znaczy tylko GS-22,8 i CRL-2,7. A Ty masz jakie wartości??
Biedna ta Nasza Zołza :-( Co chwila ją odsyłają. Ja bym tam larmo zrobiła!!

Saffi - no to ja nie wiem jak to będzie u Ciebie... wiesz, to wszystko są tylko statystki, średnie składane z tysięcy przypadków... nie ma co się przejmować. A Weronisi jak widać u Ciebie milutko i cieplutko:) Kiedy idziesz na kolejne ktg? Ja dziś na 14:00.

No i oczywiście dziewczyny, ja nie mówię, że mój wujek ma rację... ale tak mi powiedział więc nie pozostaje mi nic innego jak wierzyć, że u mnie akurat to się sprawdzi i że do 12-go urodzę, bo 14-go oxytocynka czeka:/

reklama
Wiem Silva... Ja po prostu lubię teraz ponarzekać ;-) A to że jestem poza wszystkimi statystykami, to niczyja wina...
Ktg mam jutro na 13.30. Mam nadzieję, ze dzisiejsza dawka oleju rycynowego pomoże i tego ktg nie doczekam ;-) A swoja drogą, ten olej jest ohydny, gdyby nie to ze ginka mi go "zaleciła" nie wzięłabym go do ust... Fuuuj...

Do góry