• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2011

Mamusiu ale super wieści...jak ja Ci zazdroszczę. Tak się cieszę, dawaj jutro znać do kogoś żebym miała jakieś wieści. A brzuszek masz nisko? Ja mam trochę obniżony ale jeszcze mówią że jest wysoko. No i super że rozwarcie ruszyło, zawsze to krótszy ból w trakcie porodu. Kurcze ale jestem podekscytowana razem z Tobą.

reklama
Mamusiu tak sobie myślę do kogo ja napiszę sms skoro mam tylko nr tel do Ciebie, jutro obydwie idziemy do szpitala:szok: chyba napisze na PW do Doggi chyba nie będzie miała nic przeciwko:baffled:

Mamusiacóreczki - na pewno będę się odzywać, wieści będę przekazywać na bieżąco przynajmniej mogę dać słowo że się postaram, powiem szczerze że sama jestem w szoku oczywiście miłe to zaskoczenie :-) mam nadzieję że te czopki jeszcze dadzą rade poszerzyć mi rozwarcie, kurcze ale jestem szczęśliwa a mój Marcin nie może uwierzyć ;-)

Kuma - z pewnością nie będzie miała nic przeciwko, Doggi to extra kobitka ;-)

Mamusiacóreczki - aha a brzuszek to mam bardzo nisko aż jestem w szoku że może być aż tak nisko, jak by jeszcze opadł miałabym go na kolanach he he ale tym się nie sugeruj niektórym w ogolę nie opada

mamusia ja się nie umawiałam na godzinę. Kazali mi przyjechać po prostu w czwartek ale myślę, że tak na 11 pojedziemy bo wcześniej są obchody i będzie za dużo zamieszania i pewnie nikt nie będzie miał czasu się mną zająć bo moja lekarka od jutra właśnie idzie na urlop i nie będę tam miała nikogo kogo znam. Modlę się tylko, żeby mnie przyjęli i nie odsyłali do innego szpitala. Ale jak już będę wiedziała na czym stoję to do Ciebie też na pewno napiszę :))

Doggi a po coż ty tak dużo tego mleka odciągasz??? Będziesz go miałą coraz więcej. Znam taką koleżankę, która odciągała i odciągała, a po trzech miesiącach wazyła 45 kg i przypominała wrak człowieka, bo odciągała zawsze do opróżnienia cyca i produkowała przez to coraz więcej mleka. Wylewała do zlewu 1,5l dziennie!

Muszę odciągac tyle.. i to nie jest do zera... jak nie odciągne to mi cycki rozsadza, czuje niemiłe mrowienie i są twarde jak kamień... ja tak średnio z obu łącznie odciągam około 350ml tylko wczoraj ze mnie tak poleciało a cycki nie chciały się miekkie zrobic... A moja waga dalej bez zmian więc spoko :P

Trasiu no i wszystkiego naj naj naj !! :* Pierwsze urodziny spędzone z dzidziolkiem, ja to miałam tydzień temu prawie :) Cudowne uczucie :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry