Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
już się dzisiaj odezwały!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
już się dzisiaj odezwały!!!!
Ide do lekarz w pn to sie wszstkiego dowiem. Ta wydzieline mialam tylko pol dnia, dzis znowu biala. Mam nadzieje, ze to nic powaznego. Martwie sie troche, bo cycki z dnia na dzien mnie coraz mnej bola,ale probuje sie nie wkrecac.
Wlasnie, gdzie zebrra I dagmit??
Dziewczyny, chyba się załamię... mąż ma dzisiaj imieniny i wczoraj pytałam czy ktoś nas odwiedzi i on mówi, że nie. Więc nie zrobłam żadnych wielkich zakupów. A dzisiaj mi mówi, że za dwie godziny wpadną jego znajomi i brat z żoną.Nie mam kompletnie nic do podania, czuję się fatalnie, najchętniej uciekłabym z domu. Wszystkie sklepy przecież dzisiaj zamknięte. Dlaczego faceci to tacy ignoranci w niektórych sprawach??
![]()
Wspolczucia