reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2011

super larvunia - a ja siedze i czekam co będzie.. :) odbija mi się standardowo, ale póki co nie mdli mnie :)
jak myslicie kiedy to się skończy i kiedy przyjdzie ten przyływ energii? :)

to ja wam sie pochawale nad czym dzisiaj siedziałam :) nic specjalnego ale jestem z sibie zadowlona :)

logooxo.jpg

reklama
Witajcie!
Och, jak ja bym chciałą dostać małego kopniaczka od środka... Jakoś łatwiej byłoby wierzyć, że wszystko jest w porządku:)
Po wczorajszej imprezie została góra naczyń i rano nie chciałam otworzyć oczu, bo bałam się spojrzeć na kuchnię, a tu proszę! Wszystko lśni! Mąż wstał rano i wszystko wysprzątał:) Jak się tak przyzwyczaję to będzie mi trudno wrócić do wszystkich obowiazków po porodzie! :)
Jutro 12 tydzień!!! :)

ironia fajne,tylko zalezy o czym strona .Bo narazie nie umiem wywnioskowac.
traschka jak masz w planach 2 tyg wczesniej to moze powinnas sie zaprzyjaznic tez z majowkami:-D:-D:-DOczywiscie zart.
Ja nie ukrywam ze tez nie chcialabym tak do konca,jakis tydzien dwa mogloby sie juz wszystko rozwiazac.

Dobra dziewczyny ,ja tu gadu gadu a nik za mnie nie posprzata.Lese powojowac ze scierka i dokonczyc obiad.
Wroce do Was pozniej

reklama
A ja lecę do biblioteki:)
Tusenfryd,zazdroszczę, bo ja nie mogę, po prostu nie mogę posprzątać mieszkania, to mnie przerasta... żyjemy więc w mega syfie, ale przydałoby się go opanować na weekend:)

Do góry