reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

sorry ale musze to napisac...

kur...wa co za kretynizm najwyższych lotów?!!!!! dawac niespełna 2 mc dziecku prince polo ... ja pier...ole przeciez to nie swinia co zje co jej sie da!!! :szok:

ale co sie dziwic jak pani marzena jakas tam bez zenady takie rzeczy wstawia..łacznie ze zdjeciami dziecka ktore wychodzi z jej pochwy...

sorry ale taki kretynizm trzeba tepic i najlepiej by bylo gdyby sie takie osoby nie rozmnażały bo tylko szkodzą światu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

https://www.babyboom.pl/forum/attac...maluszkow-bez-komentarzy-p190811_1518-02-.jpg

reklama
Też weszłam z ciekawości jak tylko Mrsmoon o tym napisała. Dodam jeszcze, że fotka wstawiona 20 sierpnia, kiedy to dziecko miało raptem miesiąc z hakiem :szok: Masakra :szok:

sorry ale musze to napisac...

kur...wa co za kretynizm najwyższych lotów?!!!!! dawac niespełna 2 mc dziecku prince polo ... ja pier...ole przeciez to nie swinia co zje co jej sie da!!! :szok:

ale co sie dziwic jak pani marzena jakas tam bez zenady takie rzeczy wstawia..łacznie ze zdjeciami dziecka ktore wychodzi z jej pochwy...

sorry ale taki kretynizm trzeba tepic i najlepiej by bylo gdyby sie takie osoby nie rozmnażały bo tylko szkodzą światu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

https://www.babyboom.pl/forum/attac...maluszkow-bez-komentarzy-p190811_1518-02-.jpg

a ja jestem w szoku ile w człowieku może być jadu .... pomijając słowa krytyki
miłego dnia ci życzę

reklama
Do góry