Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
haloooo!!!! apeluje!!! dziecko to nie zabawka!!! trzeba być trochę odpowiedzialnym decydując się na dziecko...moja 16 letnie siostra by na taki głupi pomysł nie wpadła...Ivona już Ci odpisałam na pw ale nie wiem czy doszło bo coś mi net szwankuje, mamy taki zasilacz: Zasilacz uniwersalny Vivanco 1200 mA - 3-12V TANIO (1785057621) - Aukcje internetowe AllegroMisia - wydaje mi się ze ty pisałaś że karuzelkę rainforest przerabiałaś na zasilacz, jeśli to ty to napisz mi jaką ma moc ten zasilacz bo my też będziemy przerabiać bo na baterie nie zarobimy![]()
Andrewa Pentaxim był wycofany ale tylko jedna seria która była wadliwa wtedy dwa lata temu, a tak to dalej funkcjonuje, moja córa też była nim szczepiona, a w przyszłym tyg mamy drugą dawkę, już mnie serce boli na samo wspomnienie o tym płaczu...Baśka pentaxim??? a go nie wycofali??? mój pierwszy synek go dostawał ale teraz już lekarz mówił, że sie go nie podaje...
Pentaxim wycofany z obiegu. Może być niebezpieczny dla dzieci - 22 kwietnia 2009
poczytaj
a więc ok