Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dagamit też się troszkę boję tego genetycznego, ale z drugiej strony cieszę się że są takie badania...chociaz nie wiem co by było gdyby...
no właśnie...tak się zastanawiam, ale tylko przez chwilkę, bo boję się tych myśli, co bym zrobiła, gdybym się dowiedziała czegoś złego...więc może lepiej nie wiedzieć? :-/
Oj trudny...oby żadna z nas nie musiała się nad tym zastanawiać! Właśnie dowiedziałam się, że znajoma koleżanki miała robione genetyczne w 12 tc tak na odwal i nie zauważyli, że dziecko jest strasznie zniekształcone. Teraz, w 20 tc po usg połówkowym wyszło wszystko na jaw i ma wywoływany poród, bo nic się nie da zrobić.Jestem pewna, że nie potrafiłabym przerwać ciąży. Nie wiem, jak zareagowałabym na wieść o chorobie dziecka... Jednak są obecnie sposoby na leczenie dzieci - i dlatego wolałabym wiedzieć, czy jest szansa na ewentualne leczenie, a wiadomo, że im wcześniej wiemy o chorobie, tym łatwiej ją wyleczyć.
Są też choroby nieuleczalne, wiem. Ale to chyba za trudny temat jak dla mnie na teraz...