Hej

Ja mam jutro wolne, miałam nadzieję że choć troszkę pośpię ale Maja jak zasnęła o 18 tak śpi cały czas więc już zasnęła na noc czyli pewnie koło 3-4 się obudzi i będzie koniec spania.... ale taka zmęczona byłą że nie miałam serca Jej budzić...
Kati u mnie w pracy też wszystko na bieżąco ale co z tego jak zapieprz jest taki że nie wiem za co się zabrać... dziś nawet nie miałam czasu bułki zjeść a do ubikacji wcale nie poszłam.... kocham moją pracę, kocham moją pracę, kocham moją pracę... jeszcze parę razy muszę sobie tak powtórzyć przed snem
Misialina jak zobaczyłam Twój wpis o łazankach to aż parsknęłam ze śmichu, bo dokładnie o tej samej porze Tomek mi wczoraj pisał że ma wielką ochotę na łazanki :-) telepatia normalnie
mrsmoon my w sylwestra będziemy w domu bo przychodzą znajomi z córcią 4 miesiące starszą od Mai
saffi ja u naszej Mai też zauważyłam ostatnio lekko odstające dolne żeberka i niestety obawiam się że to efekt prób siedzenia - jest pulchniutka a mięśnie kręgosłupa jeszcze słabiutkie i się gibie na boki, pediatra zabroniła sadzać dopóki sama nie zacznie tego robić i staramy się nie sadzać, czasami tylko na chwile na kolanach, niby krótko ale najwidoczniej i to za długo....
Idę przełożyć Majonezkę do łóżeczka i sama się kładę bo głowa mi pęka...
Dobrej nocki