Witam się w poniedziałkowy szary, brzydki poranek
Zebrra - na pewno to wiesz, ale wysokie ciśnienie w ciąży jest bardzo niebezpieczne. Ja na twoim miejscu zadzwoniłabym gdzieś do szpitala, bo to nie ma żartów.
Natomiast jeśli chodzi o Harrego Pottera to wydaje mi sie, że ta ostatnia część jest mniej mroczna niż poprzednia. Myślę, że Twoja córcia może obejrzeć, ale to tez wszystko zalezy od dziecka, moje od malego oglądały straszne filmy (typu seria dla dzieci "Gęsia Skórka") więc są przyzwyczajone. A Twoja córcia oglądała poprzednią część???
Larvunia - co do listy to moim zdaniem, bez sensu jest wpisywać tam osoby, które nie mają żadnych postów. W razie co można kogoś zawsze dopisać. A na liście powinno być wg mnie: nick, imię, wiek, miejscowość, która ciąża, termin porodu, dzieci.
Ewelina 28 - gratuluję, ja muszę czekać do czwartku.
Tusenfryd - ja też przytyłam ale jakoś szczególnie mnie to teraz nie martwi, w poprzednich ciążach tyłam tez sporo a po pół roku po urodzeniu ważyłam zawsze ok 6 kg mniej niż jak zachodziłam w ciążę. Więc myślę, że będzie dobrze :-):-):-)
Traschka - trzymam kciuki!!! Wszystko będzie super, daj szybciutko znać jak wrócisz!
Poza tym, to ja ostatnio mam stale przeczucie, że mam w brzusiu dziewczynkę, tak te myśli za mną chodzą, że nawet suwaczek zmieniłam na taki dziewczęcy. Podobno kobieta przeczuwa płeć swojego dziecka. Ciekawe czy to się sprawdzi. Niedługo się dowiem. Może napiszecie też, co przeczuwacie a po usg zobaczymy w ilu przypadkach przeczucie było prawdziwe?????
W tym tygodniu wiele z nas ma USG genetyczne, będziecie się pytać o płeć dzieciątka??? Mi lekarz powiedział, że to słabo widać i on mi jeszcze nie powie, bo musi mieć pewność na 100%. Ale może inni lekarze coś będą już mówić. Dagamit może będzie miała córeczkę...