Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

kochana, nawet nie wiesz jak cholernie się to gryzie z moimi przekonaniami... ja - propagatorka gotowania wg pięciu przemian, a tu sztuczności jakieś... ale też nie jestem cyborgiem i czuję, że jade po cienkiej granicy wytrzymałości; przez takie zarwane nocki (choć wiem, że niektórzy mają gorzej) gryzę potem od samego rana, a przecież Ninka ma swoje potrzeby - jej nie wystarczy tylko dać jeść - trzeba z nią poukładać puzzle, poodpowiadac na miliony pytań, okazać czułość itd. - a ja na to nie mam siły potem! no, tak więc jeśli u nas mm sprawi, że najmłodsza latorośl będzie lepiej sypiać, idę w to; na sczęście L.nie przejawia alergii, skóra jak alabaster, więc mam jakiś taki wewnętrzny spokój, że mu nie zaszkodzę...Andariel, kleik kukurydziany nestle mammm od dwóch dni daję na noc, mam nadzieję, że uda mi się trochę pospać.. Gryzie się to trochę z moimi przekoananiami cyckowymi
Setanko, ja również... choc nie ukrywam, że co jakiś czas dręczą mnie czarne myśli - że jest zbyt pieknie, by miało to trwać... że może tracę czujność otumaniona obecnym szczęściem, że coś przegapię, że coś wylezie "kiedyś tam"Andariel nie miałam pojęcia, że luminal daje się wcześniakom "zapobiegawczo". Naprawdę dużo przeszliście z Leo. Powinnaś być naprawdę dumna, że tak cudownie się rozwija i że całe wcześniactwo jest "tylko" koszmarnym wspomnieniem! Ilekroć czytam o Leo nadziwić się nie mogę jak pieknie się rozwija![]()
post pod postem - ale nie mam pojęcia jak napisac jedną wiadomość z cytatami... tak mi łatwiej - wybaczcie
Muszę popróbować, bo może marchewka albo dynia przestały jej wchodzić? Gotuję raczej sama, a słoiczki jemy sporadycznie. Dziś dałam jej dynia+ziemniaczek+marchewka+pietruszka dla mnie to było słodkie ale jej nie pasowało. Próbowalam znów ją uszukać i nabierałam na łyżeczkę trochę jabłuszka trochę zupki. Niby coś tam zjadła ale yeż po chwili był bunt:-(