kasiawilde
Fanka BB :)
Aestima zdrówka dla Michała, aspirynka na noc i grzejniczek w postaci kochającej żony
ozdrowieje 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

No i masz rację, jeśli chodzi o usposobienie - jak czytam, kiedy opisujesz Miesia rozsyłającego uśmiechy i zagadującego wszystkich, to jakbym o Ediśku czytała :-) Tylko Edi ostatnio troszkę wstydzioch się zrobił, ale po chwili "opatrzenia się" z nową osobą, zaczyna podbijać serca ;-)
I wiele osób nie wierzy, że czasami z niego jęczuś. A on po prostu lubi jak jest większe towarzystwo- zupełnie jak ja
choć on to wszystko robi dla nas i pomimo pracy na full i studiów podyplomowych dziennych- poświęca nam sporo czasu- każdą sekundę. Zawsze nasze potrzeby stawia na pierwszym miejscu a ja taka świnia:-( Ale w dni takie jak piątek- od 8 do 21 sama z Małym, po prostu coś we mnie pęka. Nikogo z rodziny tu nie mam, nawet jednej osoby! Właściwie tylko 3 bliskie koleżanki ( w tym mgordon), bo znajomi ze studiów rozjechali się albo nie mają ochoty na kontakt z kimś kto ma dziecko
Generalnie zmierzam do tego, że wcale dzielna nie jestem i mam wiele chwil słabości i załamania