dzien dobry! Marysia urzadzila koncert od 0.30 do 2.30. Krecila sie, wiercila, kweczala.... za to rano Marcin zabral ja do drugiego pokoju a ja spalam do 9!!! coz za relaks
Doris grilla robimy elektrycznego, przeciez nie rozpalilabym normalnego grilla na balkonie

Na pewno nie jest to, co normlany ale jak sie nie ma ogrodu to swietny zamiennik. Bardzo czesto krozystamy. W lecie co najmniej dwa razy w tygodniu grillujemy.
A mi dieta kompletnie nie przeszkadza w grilowaniu. Jem szaszlyki, warzywka, filety z indyka, kurczaka, mi to bardzo smakuje. Nawet chuda kielbaske zjem. Nie czuje potrzeby zajadania czegos innego.
Aestima a czemu po waflach scieraja sie kosmki jelitowe?? Chyba w takich ilosciach jak podajemy to nie ma znaczenia, co?
Nie sadze zeby mial ponad 40C, przy takiej gorczce dziecko naprawde przelewa sie przez rece a ty pisalas, ze on wesoly byl.
Ja wczoraj takiego powera mialam, ze przemeblowalam pol mieszkania i wynioslam sypialnie z pokoju Marysi. Ale mamy cholernie ciezkie i dlugie lozko (to samo co wy?

) i nie miesci sie w drzwiach i na skretach w korytarzu wiec musialam je porozkrecac i zlozyc w drugim pokoju.
Madzioolka piekny plan i trzymam kciuki zeby wam wypalil, bo zycie pisze czasem rozne scenariusze
marta tulam. Chodzenie po rosie - rewelacja! A cala reszta szkoda sie martwic. draze czekoladowe mnie rozwalily, kiedy ja ostatnio jadlam draze??
mamusiu dobrze, ze i u was juz zdrowie dopisuje. Odpoczywajcie cieplutko!