hej dziewczyny
ja trochę porobiłam w chacie, pojeździliśmy i czas tak szybko przeleciał. W piątek ta nieszczęsna zalana łazienka, w sobote malowaliśmy kuchnie a w niedziele zaległe odwiedziny u moich rodziców i u przyjaciół. Było tego sporo, przyznam sie ze poczytałam co u was ale sił na odpisanie brak, ale już sie poprawiam :-)
Mrsmoon spóźnione ale szczere najlepsze życzonka na te kolejne 18-naste urodzinki :-)
Opisz choć jak tam fryzurka bo też chce sie ściąć i nie wiem jak
Ironia jak zdrówko? mam nadzieję, ze już lepiej?
dubeltówka padłam jak zobaczyłam ten tort :-)

ekstra!!!!!
mamusia jak w pracy? i jak Tymcio?
Madzioolka super, ze wyjazd się udał, a Majka :-)
Marta dobrze wiem o czym piszesz, ja juz sie przyzwyczaiłam i nie zważam na wiszenie u mojej nogi, czasami muszę coś zrobić i koniec nie da rady musi postękać. Ale dobrze, że choć troche odpoczęłaś :-)
Asinka to co piszesz nie mieści mi sie w głowie

teraz powinnaś go zostawić, choć wiem że to łatwe nie bedzie i zadbać o Tymka i siebie przede wszystkim. Ćwicz, przejdz na dietę zadbaj o siebie i pokaż skuwy...nowi co stracił z głową podniesiona. Nikt nie może na ciebie podnieść ręki a co dopiero on!!!!! aż sie we mnie gotuje........
Trashka Marysia jest zawsze grzeczna co ty teraz wypisujesz ;-)
Madzioolka współczuje bardzo ja jeszcze nie mam @ i nie czekam na nią. Ciąża to był przepiękny czas m.in że nie było @. A moze T ma rację, może cie uszczęśliwić ;-)
Madzioolka ja też nie lubie momentu kiedy jestem z małym kilka dni a potem nadchodzi znienawidzony poniedziałek......
kasiawilde i jak Kubuś zareagował na pusty dom?
forever ale miałaś przejścia - odważna kobieta z ciebie ale dla chcącego ;-)
mrsmoon a gdzie wy to imprezowaliscie?
Misia co u was ? jak odstawianie?
dubeltówka to super, ze impreza udana :-) a jak zdrówko dziewczynek lepiej?
jak mi by państwo płaciło najniższa krajową za siedzenie z dzieckiem to zaraz :-)
Misia są zawsze dwie strony medalu z pracą, będziesz tesknic bardzo ale też wyjdziesz do ludzi, ubierzesz sie inaczej, umalujesz - takie rzeczy co w domu nie robisz- ja ci gratuluję bardzo :-)