marta24
Trójkowa mama:)
hej, mam nadzieje ze uda mi sie napisac bo cos mlody juz steka
wczoraj bylismy nad jeziorem, takim w miare dzikim i cudnie bylo, dzieci sie kapaly, ja sie wopalilam, ludzi prawie nie bylo,ech przypomnialo mi sie jak to kiedys bylo sie wylegiwac na plazy z ta roznica ze teraz aktywnie spedzam czas biegajac za mlodym
aestima matko kochanato sie porobilo, wspolczuje bolu, raz to przechodzilam
dobrze ze juz z michalem lepiej, to dla was ciezki czas, totalne zawirowanie, trzymam kiucki niech wam sie ulozy jak najlepiej
no i wstal.....kurde
t
wczoraj bylismy nad jeziorem, takim w miare dzikim i cudnie bylo, dzieci sie kapaly, ja sie wopalilam, ludzi prawie nie bylo,ech przypomnialo mi sie jak to kiedys bylo sie wylegiwac na plazy z ta roznica ze teraz aktywnie spedzam czas biegajac za mlodym
aestima matko kochanato sie porobilo, wspolczuje bolu, raz to przechodzilam
dobrze ze juz z michalem lepiej, to dla was ciezki czas, totalne zawirowanie, trzymam kiucki niech wam sie ulozy jak najlepiejno i wstal.....kurde

t
gdzie byliście?? my z racji nurkowania Tomka jeździmy głównie nad Piaseczno, kolega kupił tam działkę i ma prywatny dostęp do samego jeziorka więc też jest cudnie i nie ludnie
a topór wojenny został pogrzebany wieczorkirm gdy Maluchy smacznie spały
idę na 10 zaprowadzic Brunka do przedszkola, co oznacza 3 godzinny odpoczynek od szkraba
potem odebrac ksiazki zakupki, spotkanie z klientem z opiekunką i jeszcze krokiety muszę zrobic 
dzisiaj pewnie znow polecimy łazic po rynku