reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

jestem tak wqurwiona ze szok... znow w piatek nie moze tergo nie moze... qrwa tak to jest placic rodzinie :baffled::baffled::baffled:
ale o co chodzi, ze ta nowa niania nie moze czy jak?:baffled:
trasia my tez odlozylismy pieniadze na to zeby przezyc wakacje bez mojej pensji, gdybym miala jakis zarobek w wakacje to akurat bylyby pieniadze na wakacje-zeby gdzies pojechac. moze za rok sie uda. trasia ja w drugiej ciazy tez nie moglam sie odnalezc, druga ciaza jest zupelnie inna, marudz ile wlezie, juz ci pisalam ze lepiej nam niz marcinowi biadolic
madziolka u nas bylo podobnie ze spaniem, nie chcial zasypiac do drugiej drzemki, wiec go teraz przeciagam do tej 11 i na razie powoli jakos to wychodzi
doggi moj brzuch to tez taka galareta bleee
ja pozegnalam sie wczoraj z moimi przedszkolakami, smutno im bylo ze ci ktorzy pojda do 1 klasy nie beda mieli ze mna zajec-mile to bylo i wszytscy hurtem krzyczeli ze wszytskie piosenki byly super,ale nie wiem czy bede dalej w tym przedszkolu od wrzesnia

reklama
Mały terrorysta śpi, a ja biorę się za czytanie.
Doris jak się czujesz?
Madzioolka u mnie do tej pory też tak to wyglądało - dzień bez słodyczy to dzień stracony;-)ale jakoś się trzymam na razie. Po paczce delicji i czekoladzie nadziewanej leżałam i jęczałam że mi się rzygać chce, a A tylko się śmiał...A brzucha, to ja u Ciebie nie widziałam - kłamiesz po prostu, laska z Ciebie jest:tak:
Rozmowa z ginem przednia:-D:-D
ironia naszła mnie refleksja, że i ja powinnam się przebadać...też ostatnio nie mam na nic siły, Mai nie ogarniam, bałagani szybciej niż ja sprzątam. Do tego już dawno powinnam mieć okres, a mam tylko marne plamienie od 2-ch dni...nie, nie to nie ciąża na pewno, bo pewnie już o tym myślicie:-Dpewnie znów moje hormony wariują...
Niani współczuję, z rodziną wychodzi się dobrze na zdjęciu i to prawda, interesów lepiej nie robić...
Gdzie Ty biustonosze kupujesz???
trasia druga ciąża jest inna, u każdej z nas będzie inna, wiesz co i jak i już nie rozmyślasz nad nią tyle. Niedługo miną mdłości a Ty odżyjesz:tak:A jak trasiątko zacznie Cię kopać, to dopiero będzie radość!
Może rzeczywiście przydałyby Ci się jakieś wakacje?
Mój brzuch też nie jest najpiękniejszy, ale jakoś mi dziwnie w jednoczęściowym stroju...
marta hej! wreszcie urlop! super!
martadelka dziewczyno, Ty na dwudziestolatkę wyglądasz!!! zerknęłam właśnie na zdjęcia, no i zazdroszczę braku oponki...Nastrój do d..., bo pogoda do d..., bo wczoraj z ojcem się posprzeczałam, bo nie mam stroju kąpielowego, bo Maja łobuzuje a mi brak sił....i tak w nieskończoność bym mogła...doła złapałam jakiegoś i tyle.
asinka testuj!!!

Poza tym nieuchronność żłobka od września mnie dobija, finansowo dalibyśmy radę, mogłabym zostać z Mają w domu, tyle, że nic byśmy nie odłożyli. Ale zarówno A jak i ja widzimy, że to siedzenie w domu źle na mnie wpływa, zmieniłam się, nie mam cierpliwości, wkurzam się o pierdoły i w zasadzie nie wiadomo o co mi chodzi. Więc dla zdrowia psychicznego całej rodziny lepiej będzie jak wrócę do pracy

Heja!!
Nie mam weny... I powiem Wam, że test to tylko formalność, już 2 tydzień mnie mdli i wymiotuje :-):tak: Ale jeszcze nie robiłam... A nawet nie wiecie co się ze mną dzieję jak czuję kawę czy fajki, a sąsiad po przekątnej w dół, pali na balkonie i wszystko mi do mieszkania leci :-p Masakra!!
Trasia będziesz się jeszcze cieszyć zobaczyć.
Doggi Ty mówisz o flaku?? Mój po 2 miesięcznym aerobiku wygląda jakoś (przy dużej tolerancji). I teraz to już widzę swoje majty :-D:-D
Nie wiem co chciałam napisać, bo jestem po tyłach

reklama
Witajcie :-)

Wpadłam się przywitać i zabieram się za sprzątaniea potem jadę z tatą do castoramy po karnisze i kinkiety :-)
Wpadnę potem

Do góry