Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jak mam być, to będę bez sprawdzania 

jak nie kupsko L. to do wywalenia zawartość nocnika N., jak nie L. je, to N. o coś prosi i tak w kółko
mam dość tego wiecznego ogarniania chaty z pierdół dzieciowych, tego, że nie mogę usiąść spokojnie w jednym miejscu, tylko gdzie się nie ulokuje od razu zbiegają się potworki i muszę przestawiać kawę, pilota itd.
non stop oczy dookoła głowy i uwaga na wysokim poziomie... no fuck fuck fuck, dziś jest u nas ARMAGEDON!!! dwa razy siadałam z kawą i ostatecznie wypijałam zimną (a nie lubię); już wiem na 100%, że nadszedł czas by wracać do pracy i robić coś innego...
nawet Ci powiem w ramach poklepania po ramieniu, że ja jak się dowiedziałam, że w brzuchu siedzi chłopak, to poczułam jakąś złość - że jak to, dziołchy mi pisane, a tu jakiś PISIOR? zresztą bardzo długo tak właśnie nazywałam zawartość mego brzucha - pisior;-)więc spoko, nie jesteś wyrodną matką bez serca - to normalka! a potem zobaczysz te glizdusiowate pomarszczone ciałko i... świat znów nabierze innych barw, Twoje-Wasze życie znów się zmieni; szkoda, że ja już tego nie doświadczę;szkoda, że ja już tego nie doświadczę;