Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak mam być, to będę bez sprawdzania 

jak nie kupsko L. to do wywalenia zawartość nocnika N., jak nie L. je, to N. o coś prosi i tak w kółko
mam dość tego wiecznego ogarniania chaty z pierdół dzieciowych, tego, że nie mogę usiąść spokojnie w jednym miejscu, tylko gdzie się nie ulokuje od razu zbiegają się potworki i muszę przestawiać kawę, pilota itd.
non stop oczy dookoła głowy i uwaga na wysokim poziomie... no fuck fuck fuck, dziś jest u nas ARMAGEDON!!! dwa razy siadałam z kawą i ostatecznie wypijałam zimną (a nie lubię); już wiem na 100%, że nadszedł czas by wracać do pracy i robić coś innego...
nawet Ci powiem w ramach poklepania po ramieniu, że ja jak się dowiedziałam, że w brzuchu siedzi chłopak, to poczułam jakąś złość - że jak to, dziołchy mi pisane, a tu jakiś PISIOR? zresztą bardzo długo tak właśnie nazywałam zawartość mego brzucha - pisior;-)więc spoko, nie jesteś wyrodną matką bez serca - to normalka! a potem zobaczysz te glizdusiowate pomarszczone ciałko i... świat znów nabierze innych barw, Twoje-Wasze życie znów się zmieni; szkoda, że ja już tego nie doświadczę;szkoda, że ja już tego nie doświadczę;