reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

alez tu dzis pustki :-) M poszedł do sasiadow sie kąpac i zaraz ja idę :-D ludzie maja niezły ubaw jak ide z recznikiem i w pizamie po korytarzu eh... niech ten remont sie juz skonczy:confused2::confused2:

reklama
Witajcie
złapałam neta więc jestem na chwilę. My już nad jeziorem i zostajemy tu do konca wakacji z przerwami na wyjazdy do świnoujścia więc mało mnie będzie na forum ale jak tylko będę mogła to zajrzę. oczywiście będe tęsknić za Wami. teraz lecę poczytac inne wątki!

Traschka - czyli basen stacjonarny tj. do poleżania a nie popływania - ale ochłoda jest, skoro była czysta woda to jak większa wanna więc wszystko ok :tak:Serdeczności dla Teściowej :-( A co to takiego basen z rybkami ?
A co do scenki "zimne nóżki" - jakbym Ja - Zołzę widziała w windzie ...:eek: Ja nie potrafię być aż tak asertywna :sorry:
Ironia - z tym ręcznikiem to mi się nie wiem czemu Ferdek Kiepski przypomniał....:cool2: Ale pogodę macie nieremontową - odnośnie łazienki.
Ja trochę poprasowałam, poprałam, posprzątałam, ściągnęłam mleko, spotkałam się z koleżanką gdzie ponarzekałam i pogryzły nas komary :crazy: a potem jeszcze prasowanie, szycie i odpylanie było. Jutro w miejsce koleżanki Real i Ikea. :confused2:
Andariel dojechała, dzieciarnia współpracowała.

Ostatnia edycja:
Hej z rana! Wczoraj miałam trochę roboty, bo koleżanka z mężem wpadła, Maja marudziła jak nigdy, jeść nie chciała, więc wieczorem po obejrzeniu House'a padłam jak mucha...
Mam nadzieję, że dziś będzie lepiej, choć sie nie zapowiada - Maja stoi obok mnie i płaczopiszczy...

czesc laski
wpadlam bo mam sekunde doslownie bo mlody polazl i sie czyms zajal. U nas tez rano uwilbia "placzopiszczec" jak to powiedziala mrsmoon- jak mnie to wku....wia:wściekła/y: no bo czego on to robi????:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: w ogole dzieciaki daja mi w kosc, mialam tyle planow, tyle rzeczy do zrobienia a nic nie moge zrobic i tak mi smutno ech:-(

dominice przekłulismy uszka wczoraj, nie plakala, nawet jak jej przemywalsimy to nawet nie pisknela-dzielna jest ale nie po mnie bo ja nawet sie balam z nia pojechac i pojechala z K na przekluwanie

no i juz przylazl i mnie gryzie i szczypie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry: tyle bylomoje pisania z wami:crazy:

moon - z tego co czytaklam trzeba wyrownac hormony i brak jakies antyandrogeny czy jakos tak.. juz o ciaze nawet nie chodzi bo to nie priorytet ale zeby nie miec włosków nieporządanych, mozna miec cukrzyce, miazdzyce, zawał masakra :szok: no i tarczyca i nadwaga.. :no:

a z dziećmi no cóż .. jeszcze LO wiedziałam ze mam PCO i że moga być problemy z ciążą.. ale sie udało wiec super :) a jak koniecznie będę chciała miec dziecko zostaje in vitro :) lub adopcja..

poza tym nie narzekam - odpada wizja jeszcze dodatkowych kg pociązowych :-D:rofl2:

reklama
moon - z tego co czytaklam trzeba wyrownac hormony i brak jakies antyandrogeny czy jakos tak.. juz o ciaze nawet nie chodzi bo to nie priorytet ale zeby nie miec włosków nieporządanych, mozna miec cukrzyce, miazdzyce, zawał masakra :szok: no i tarczyca i nadwaga.. :no:

a z dziećmi no cóż .. jeszcze LO wiedziałam ze mam PCO i że moga być problemy z ciążą.. ale sie udało wiec super :) a jak koniecznie będę chciała miec dziecko zostaje in vitro :) lub adopcja..

poza tym nie narzekam - odpada wizja jeszcze dodatkowych kg pociązowych :-D:rofl2:

i super podejscie, zawsze jest jakies wyjscie, jak nie tedy to tamtedy :)

Do góry