reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

troche żal jest bo chcialam jeszcze kiedy urodzic - super przezycie no ale jak sie nie da to przeciez rozpaczac nie bede ;-)

matko ale gorąc... ide na jakies sniadanie :confused2:

mlody dzis z nami spał.. dałam mu butle w wodą a ten wcisnął M do buzi :-D:-D

reklama
hej dziewuszki
u nas leje, centralnie, okropnie leje buuuu + burza:confused2:
wczoraj spedziłam pół dnia z Emilcią, odebrałam ja o 14,30 i do 22 byłyśmy tylko we dwie:-) M w delegacji jednodniowej, wieczorem znowu miałam powtórkę z rozrywki: Emilka próbowała założyć sandałki, po czym założyła czapeczkę i poraczkowała do drzwi i 'papa':-D
trasiu jak dobrze, że szmery niegroźne:-) a jak się czujesz? 'zimne nóżki' - czytałam od dzisiejszych postów więc myslałam, że będzie o galaracie:-D:rofl2:
a o co chodzi z zołzą i windą?:zawstydzona/y:
forever nie mogłaś spać wczoraj? a co w Ikei kupujesza? ja byłam ostatnio bo chciałam to łóżeczko dla lal kupić, i kupiłam mojej małej pacynkę sówkę i taki zestw malutkich pacynek na palca. Emilka ostatnio polubiła misie, w ogóle lubiła się zawsze do nich tulić ale teraz ma już ulubionego pluszaka (owieczkę), którą nazywa 'Bebe':-)
moon to Maja nic wczoraj nie chciała jeść? może po prostu przez te upały apetyt mniejszy...? ja trochę się wczoraj zeźliłam na teściową, bo słoiczków kupnych nie mieli ale w tamtym tygodniu jednego dnia nie zrobiłam dla małej obiadku i nie miałam słoiczka, żeby zawieźć teściom, więc poprosiłam żeby sami kupili. Kupić kupili od razu 5 słoiczków, wiedziałam, że to nie jest dobry pomysł. Wczoraj teściowa mi mówi, że Emilka nie chciała mojej zupki (jakoś od paru tygodni je wcina!) i dała jej kupną:baffled: cytuję: ta kupna była pyszna:crazy:
ironia widzę, że nastrój po wizycie u gina nawet dobry, to dobrze (małe masłomaślane, ale cóż;-))

troche żal jest bo chcialam jeszcze kiedy urodzic - super przezycie no ale jak sie nie da to przeciez rozpaczac nie bede ;-)

matko ale gorąc... ide na jakies sniadanie :confused2:

mlody dzis z nami spał.. dałam mu butle w wodą a ten wcisnął M do buzi :-D:-D

buahahahahaha

Hej! :-)
My już po placu zabaw - po ósmej stwierdziłam, że trzeba iść, dopóki nie ma 30st :-p Mały wcina banana na drugie sniadanie i pewnie zaraz idzie spać, bo wstał dziś wcześnie. Tak jak u Ironii - spał dzis z nami. Chciałam zajrzeć do niego przed położeniem się spać, podłoga skrzypnęła i się obudził. I nie było mowy o spaniu... Nie chciało mi się z nim bawić, spać mi się chciało, więc go wzięłam - trzeci czy czwarty raz w życiu spał z nami.

Ironia, masz rację - nie tak, to inaczej - wszystko jest możliwe :-)

Martadelka
PROSTO Z MOSTU ;-)

Witam całą resztę :*

Hej!
Ale skwar dzisiaj. Mam okna od wschodu więc praży w mieszkaniu niesamowicie. Za to nocka u nas super dzisiaj. Spałyśmy do 8.30 :)) Dawno tak nie spałam. Odkąd zmieniłam Weronice mleko z Bebilonu na Nan, śpi o niebo lepiej... Aż się boję myśleć co w tym mleku jest ;)

Martadelka mogę oddać Ci troszeczkę słońca, a Ty mi daj troszkę chłodu... Ale bez deszczu poproszę ;) Co Ty na to? Zgadzasz sie ?;)

Mrsmoon - płaczopiszczy, dobre ;) Moja w takim wypadku czasem płaczojęczy ;)

Zołza Wy już o 8 na placu zabaw, a my dopiero się pooowoli budziłyśmy. A był już ktoś oprócz Was na placu? Ja kiedyś jak wyszłam przed 9 na spacer, to u nas plac zabaw pusty był... U nas tak ok południa się zaczyna zapełniać..

Ironia masz rewelacyjne podejście.. I jak to Marta pisze "jak nie tędy to tamtędy" ;)

Miłego, upalnego dnia Wam życzę :))

Saffi, byliśmy sami :-) Luźno przynajmniej było ;-) Po 9. przyszedł 1,5roczny Kamilek z mamą - i to wszystko.

Ironia
, też o tym pomyślałam, że powinien się nazywać "subiektywnie" ;-)

saffi tak to nie ma, albo bierzesz wszystko albo nic:-p:-p:-p:-p:-p u mnie nadal całe niebo zachmurzone ale nie jest zimno
my też często wychodzimy z rana (tzn w wekendy bo w tygodniu nie mam jak - praca), jak nie na plac zabaw to do piekarni, taki mały spacerek:-)

reklama
Do góry