Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A bałam się zeza okropnie, pani okulistka zbadała też dno oka i jest ok. Kontrola za rok. Później pojechałam do ikei posilić się dorszem i kupić Mai latarnię morską i klocki(zołza natchnęłaś mnie na te zakupy). No dobra, to teraz zajadając się sorbetem cytrynowym i mango już naprawdę biorę się za nadrabianie.
A nieustająco marzą mi się kolejene powroty na Wyspy Kanaryjskie - w zasadzie mogłabym tam zamieszkać
hehe moja teściowa też Mai trójkołowy kupiła ale używkę

No właśnie, gdzie trasia? Umówiłaś się do gina?
Ona miała zapalenie spojówki, lekarka dokładnie oko obejrzała. Dostala antybiotyk i steryd i pomogło.Madzioolka powiem Ci, że mi też się marzy Chorwacja...ale może za rok, teraz jakoś Maja jest zbyt problematyczna jeżeli chodzi o transportA nieustająco marzą mi się kolejene powroty na Wyspy Kanaryjskie - w zasadzie mogłabym tam zamieszkać
Co do opieki nad Mają, spróbuj trochę T zrozumieć, ja mam mojej Mai czasem dość...szczególnie w te jęcząco-piszcząco-płaczliwe dni...podzielcie się jakoś obowiązkami po pracy, może on woli coś w domu zrobić a Ty będziesz miała czas na zabawę z Mają?