reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

Witam się ze wszystkmi:)
Marta, ciekawe po czym wnioskujesz, że ja gaduła? Moje posty raczej krótkie ( chyba nawet za krótkie!:zawstydzona/y:) i treściwe!:-):-D
Co do dzieci- rozumiem. ja nawet mojego jednego mam trochę dość. Chociaż jest coraz grzeczniejszy, chyba zęby go męczyły.
Chyba idę po drugą kawę...

reklama
Cześć, zasypiam, padłam wczoraj razem z Maja o 20, o północy pobudka na kapiel i przebtanie i dalej do wyrka, a spać i sie chce dalej tak samo. Na dworze zimno i paskudnie i seeeennie...

Marta udanego wyjazdu :) obyś zregenerowała siły i nabrała nowej energii :)

Zmykam bo zasypiam a przede mna tyyyyle pracy...
Miłego dnia :)

hejka
ja w przerwie pisania decyzji :-p a co ;-)
Marta wiem coś o szogunie w domu, te nasze chłopaki baardzo podobne nawet temperamentem ;-) oby pogoda wam dopisała nad jeziorkiem - wypoczywaj :-)
mamo Matiego to chłopak twój wysoko startuje ;-) mój póki co tak do 10 lat sie interesuje, starsze to chyba za duże dla niego ;-)
Aestima gaduła - ojjj tak ale przesympatyczna :-)
Madzioolka ja tak mam ostatnio że zasypiam o 21 z małym, potem pobudka kąpiel i wyrko i szczerze czuje sie bardziej niewyspana niż jak ide ok 23 spać - dziwne to...

majqa, zołza, ironia, forever witajcie

Kati ja też tak mam - im dłużej śpię tym bardziej jestem niewyspana... mogłabym spać po 5 godzin codziennie i jest mi o wiele lepiej niz gdy prześpię "ustawowe" 8...

wszystkie gotuja obiad a moj spi 3 h i nie emoge nawet pierdnac bo zaraz sie budzi od wczoraj ma temperature chyba po szczepieniu. szwagierka zabrala mi dominike i mam do jutra z nia spokoj:-)
a wyjazd przelozony ze wzgledu na pogode i jedziemy za tydzien, podono ma byc łądniej i znowu upaly. moze i lepiej to dojde do siebie po weselu na spokojnie

madziolka prawdopodobnie bede w swidniuku w nastepnym tyg to moze bysmy sie spotkaly. jakby mi sie udalo to bym sie postarala tak sie z toba spotkac zebys na spokojnie mogla wrocic z pracy i obiad zjesc

reklama
Do góry