reklama
Zołzik a Ty byłaś w końcu u gina z tymi plamieniami???

A nie mają jakichś zamiennych piguł, żeby Ci dać, Madzioolka? Pogadaj z lekarzem, musi coś być!
Ironia, "trumienka"

Aestima
Fanka BB :)
Chyba znalazłam Nianię, zgadnijcie gdzie
Ostatecznie stwierdziłam, ze musi być to młoda, energiczna dziewczyna, ale doświadczona dzieciowo. Bo jak patrzę na starsze panie- nianie na placu, to aż mi słabo chwilami
Nerwicę lękową jak nic dzieciom zafundują pokazując, że świat jest zły i wszędzie czyha niebezpieczeństwo!
A na złobek się jednak nie odważę- może za rok...

Ostatecznie stwierdziłam, ze musi być to młoda, energiczna dziewczyna, ale doświadczona dzieciowo. Bo jak patrzę na starsze panie- nianie na placu, to aż mi słabo chwilami

A na złobek się jednak nie odważę- może za rok...
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Zołza to są leki hormonalne, tabsy anty, kiedyś brałam ale bardzo źle znosiłąm, było mi niedobrze i wogóle blee, teraz tak to czuję się dobrze ale sam fakt przyjmowania tego cholerstwa mnie irytuje, zapominam wziąć wieczorem a potem leżę w łóżku już prawie zasypiam i nagle w głowie - piguła!, więc wstaję, idę, rozbudzam się i wkuźwiam momentalnie i potem długo zasnąć nie mogę... branie takich tabletek to nie dla mnie
... witaminy to spoko bo o której nie wezmę to będzie dobrze, jak raz przeoczę to też się nic nie stanie, a tu tak nie można i ta "smycz" i uwiązanie drażnią mnie baaardzo... plus te krostki paskudne, bleeee!!!
wolę zabieg, zdecydowanie
A ty dłużej nie zwlekaj tylko się umawiaj i już ;-)
Aestima to skąd ta niania???? z bb??? czy z allegro??? :-)

wolę zabieg, zdecydowanie

A ty dłużej nie zwlekaj tylko się umawiaj i już ;-)
Aestima to skąd ta niania???? z bb??? czy z allegro??? :-)
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Aestima - o !
a mówiłaś, że masz kogoś ugadanego....
Faktycznie Ja - Zołza gra
Tak czy inaczej marsz do lekarza....
Ja w sumie też, tak jak Madzioolka nie mam głowy do pigułek...

Faktycznie Ja - Zołza gra

Ja w sumie też, tak jak Madzioolka nie mam głowy do pigułek...

Aestima
Fanka BB :)
tak ale do tej Pani trzeba by było go wozić i ma już 2 chłopców- jakoś mnie przeraża, ze miałaby się trzema zajmować... Tylko cenowo była b korzystna i fajna babeczka.
Ale znalazałm a właściwie znalazła mnie
B . fajna - tak mi się zdaje- osoba z mojego osiedla, sama ma synka, który na czas opieki zostanie z babcią . Mamy się spotkać na placu zabaw za tydzień, ale po przeproawdzonych rozmowach jestem bardzo dobrej myśli
Jeszcze 2 wchodzą w rachubę, kilka z góry odrzucam, bo interesowne i fałszywe osoby wyczuwam na kilometr po prostu...
Ale znalazałm a właściwie znalazła mnie

reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Rozumiem, że się w Zga umówiłaś....