reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Zołzik a Ty byłaś w końcu u gina z tymi plamieniami???

:no: :zawstydzona/y: Wiem, że powinnam... Ale najpierw czekałam, aż koleżanka przywiezie mi RMUA, a potem... Ech, chyba się boję iść. Wiem, wiem jakie to głupie i w końcu pójdę. Tylko teraz czekam na @ - powinnam dostać dziś, najdalej jutro.

A nie mają jakichś zamiennych piguł, żeby Ci dać, Madzioolka? Pogadaj z lekarzem, musi coś być!

Ironia, "trumienka"
:rofl2: A mi się z misiem podoba :-p

Chyba znalazłam Nianię, zgadnijcie gdzie:-D
Ostatecznie stwierdziłam, ze musi być to młoda, energiczna dziewczyna, ale doświadczona dzieciowo. Bo jak patrzę na starsze panie- nianie na placu, to aż mi słabo chwilami:eek: Nerwicę lękową jak nic dzieciom zafundują pokazując, że świat jest zły i wszędzie czyha niebezpieczeństwo!:no:
A na złobek się jednak nie odważę- może za rok...

Zołza to są leki hormonalne, tabsy anty, kiedyś brałam ale bardzo źle znosiłąm, było mi niedobrze i wogóle blee, teraz tak to czuję się dobrze ale sam fakt przyjmowania tego cholerstwa mnie irytuje, zapominam wziąć wieczorem a potem leżę w łóżku już prawie zasypiam i nagle w głowie - piguła!, więc wstaję, idę, rozbudzam się i wkuźwiam momentalnie i potem długo zasnąć nie mogę... branie takich tabletek to nie dla mnie :no:... witaminy to spoko bo o której nie wezmę to będzie dobrze, jak raz przeoczę to też się nic nie stanie, a tu tak nie można i ta "smycz" i uwiązanie drażnią mnie baaardzo... plus te krostki paskudne, bleeee!!!
wolę zabieg, zdecydowanie :tak:
A ty dłużej nie zwlekaj tylko się umawiaj i już ;-)

Aestima to skąd ta niania???? z bb??? czy z allegro??? :-)

Aestima - o ! :-D a mówiłaś, że masz kogoś ugadanego....
Faktycznie Ja - Zołza gra :-D Tak czy inaczej marsz do lekarza....
Ja w sumie też, tak jak Madzioolka nie mam głowy do pigułek... :zawstydzona/y:

tak ale do tej Pani trzeba by było go wozić i ma już 2 chłopców- jakoś mnie przeraża, ze miałaby się trzema zajmować... Tylko cenowo była b korzystna i fajna babeczka.
Ale znalazałm a właściwie znalazła mnie:) B . fajna - tak mi się zdaje- osoba z mojego osiedla, sama ma synka, który na czas opieki zostanie z babcią . Mamy się spotkać na placu zabaw za tydzień, ale po przeproawdzonych rozmowach jestem bardzo dobrej myśli:tak: Jeszcze 2 wchodzą w rachubę, kilka z góry odrzucam, bo interesowne i fałszywe osoby wyczuwam na kilometr po prostu...:baffled:

reklama
Do góry