reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

reklama
no właśnie samolubnie pisałam o sobie a tu czas się zabrać za innych:-p
po pierwsze zołzik what's going on??? no chyba nie myślisz...?:-p
Aestima super, że macie opiekunkę, coś tam jeszcze zakupiłaś nowego dla małego?:-p no ja dziś postaram się w końcu zrobić fotki tego płaszczyka
asinka jak samopoczucie? jak mdłości? cosik lepiej się czujesz? a jak Twoja głowizna? na kiedy masz termin kochana? bo to jakoś 6tydzień, tak?
saffi witaj:-)
no i miałam napisać do mamusi że to nieładnie wygonić Męża do innego pokoju - wręcz skandal:-p

Dzięki, że pytasz Martadelka :-) A więc czuję się słabo, a dzisiaj to już w ogóle... Spałam do 9 i się nie wyspałam. Dobrze, że moja mama jest, to się Tymkiem zajęła. Mdłości dalej, wczoraj robiłam badania i mam dzisiaj jechać po wyniki, ale taka pogoda, że mi się ruszać nie chce... Głowa przestała boleć po odstawieniu Duphaston, oczywiście za zgodą lekarza. Zadzwoniłam do Niego na prywatną komórkę... No i znowu mam problemy z nadciśnieniem :dry: więc dodatkowo biorę od początku Dopegyt. A termin mam na 16 marca

Zołza czyżby Ty też??????/ :szok::szok::szok:

Miałam plamienie około owulacji - albo owulacyjne, albo implantacyjne, albo coś mi się w środku psuje... Muszę iść do lekarza, ale najpierw czekam na @. Nie chcę siać paniki :-p
Asinka, dobrze, że mogłaś odstawić Duphaston. Bierzesz coś w zamian? Oj, niedobrze, że masz nadciśnienie... :-( I jeszcze ta pogoda... trzymaj się!

reklama
Zołza biorę Luteinę pod język, bo taką miałam w domu i jak na razie jest ok. Ale powiem Ci, że dzisiaj bez tabletki mam bardzo dobre ciśnienie - 130/80 i nie boli mnie ani troszkę głowa. Wczoraj jeszcze tak pulsowała i nie wiem czy to nadciśnienie bnie było też przy tym bólu głowy. Nie wezmę teraz tego Dopegytu i będę mierzyć co jakiś czas ciśnienie i zobaczę wieczorem. Może to akurat z tego... A Edisiowi, to by się przydało rodzeństwo :-)
Martadelka no dobrze, że teraz jest... A Tymek urodził się 12 dni przed terminem.

Do góry