reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

hej kobitki!

i ja się melduję po dłuższej nieobecności :/ biernie starałam się podczytywać, ale aktywna to dawno nie byłam :/ czasu mi brakuje fizycznie, mam siostrzenicę pod opieką przez całe wakacje, poza tym nawiedzają nas jak zwykle tłumy ludzi latem ;) do tego jagódki, malinki itp... poza tym dorwałam bardzo wymagającego ucznia na korki, z kasą u nas średnio, więc korzystam, ale czasu mi zajmuje dużo rozkminienie jak go ugryźć ;)

no ale daję znać, że żyjemy, chociaż bardziej na bieżąco to pewnie od września będę... Kubi calymi dniami na dworze, ciuchów nie mogę odeprać, lata codziennie jak mały łobuz czarny od stóp do głów... ale zadowolony nieziemsko :]

trzymajcie się cieplutko kobitki, pozdrawiamy :)

reklama
kati osz ja niedobra, pisałaś o potencjalnym spotkaniu a ja zapomniałam odp:zawstydzona/y: a więc jak najbardziej tak, tylko że ja niezmotoryzowana, więc nawet do Opola będzie mi ciężko dojechać samej, musiałabym poprosić M, żeby mnie zawiózł a potem odebrał... hmm... a Ty ile km masz do Opola?

hej kasia, no faktycznie długo Cię nie było, ale dobrze, że Jesteś, pochwal się jak Kubuś teraz wygląda:tak:

ehhh martadelko hej :), mój komp mówi stanowcze nie wrzucaniu zdjęć na bb :( chociaż niedawno przeinstalowałam system więc moze spróbuję ;)

004_1200x1600.jpg
niektórym znane już z facebooka 'Śnięty JAkub z Chrupakiem' widać coś?

Hej dziewczynki
Witam Was wieczornie lub nocnie jak kto woli :-p
Wpadłam na chwilkę podczytać bo chcę być z Wami na bieżąco.A dzisiaj padam po 11 h w pracy.Po 21,30 dopiero w domku byłam.
Pochwalę się Wam:) Wczoraj byliśmy w Czechach w Safarii Zoo.Ale tam fajnie!!Polecam wszystkim dla dzieciaków frajda nie z tej ziemi.Moja Gracjana co chwilę jak widziała futrzaka krzyczała głośno "HAJI"(już pisałam gdzieś tak sie wabi nasz pies :) Ogólne było super.Zwierzaki spacerowały sobie koło auta bez ogrodzeń aż tak dziwnie.Pogoda dopisała i wycieczka zaliczona do udanych ogólnie.Na sam start miałam takie nerwy ,że szkoda slów...:no:Wyobrazcie sobie jak zajechaliśmy tam na miejsce karmiłam Grackę w aucie ubrana w swoje piękne białe spodenki.A ta mała małpa machnęła ręką i wytrąciła mi słoiczek z pomidorową zupą...noszz miałam gigantyczną plamę na całą prawą nogawkę...wyglądałam jakbym się gdzieś w g...nie wytarzała:baffled::baffled::baffled:Tragedia nigdy więcej białych spodenek na wycieczki!!

Martadelka Witaj witaj:) Nie poznałyśmy się bo moja aktywność ostatnio tu była bliska 0.Kiedyś byłam na bieżąco jak miałam więcej czasu a teraz dwójka dzieci, dom i praca po 12 h :( LIFE...

kasiawilde śliczny ten Twój Kuba a jaką ma gustownie dobraną koszulę kolorystycznie i ozmiarowo :happy2: czad!!

Traschka - to Cię Tata załatwił.... :baffled: A M. miał Ci mmsy ze zdjęciami Marysi podsyłać :-(
Kasiawilde - zdjęcie czadzior :-D, z czego korki dajesz ?
Katamisz - ja przy Młodej z białymi spodniami/spódnicami/sukienkami nie ryzykuję... Dziś pojechałam tylko na 2 h z wizytą w takiż legginsach rybaczkach no i kropki od lodów orzechowych miałam :baffled: Lody się spodobały Młodej Damie...:szok:
No a przy perspektywie wkładania/wyciągania wózka jasny strój wogóle odpada...

katamisz ubranko zapożyczone od tatusia po nieplanowanym moczeniu swojego bodziaka w jeziorze :) ehhh szkoda, że tyle h w pracy spędzasz :/
forever coś tam niby z angielskiego ;) strasznie ambitny i konkretny facet mi się trafił... a te dwie cechy nie są często u facetów spotykane :p a Krysia to loda próbowała czy tylko mamę nim wysmarowała? :)

Dzień dobry!

Kasiawilde, kopę lat! ;-)
Katamisz, będziesz już częściej tutaj zaglądała? :-)

Witam się i spadam. Mąż mnie dziś obudził, a teraz budzi się synek - już gada z maskotkami w łóżeczku ;-)

reklama
A ta mała małpa machnęła ręką i wytrąciła mi słoiczek z pomidorową zupą...noszz miałam gigantyczną plamę na całą prawą nogawkę...wyglądałam jakbym się gdzieś w g...nie wytarzała:baffled::baffled::baffled:Tragedia nigdy więcej białych spodenek na wycieczki!!

:-D:rofl2::-D:rofl2::-D Nie cierpię brudnych ubrań, ale w takich wypadkach tylko się śmieję z reguły - kij tam ze spodniami, śmiesznie jest ;-)

Do góry