Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Hej, Soksy
Oskar jest dzień starszy od Młodej - czy dostał podwójny prezent ?
Ja jako... stara pierwiastka.... ha...ha... zapytam czy Ty też może ?
A co do teściów - mamy specjalny wątek, ja na nim dla odmiany na moją Mamę narzekam, ostatnio tego nie robię bo szkoda już czasu![]()

nie że rozpulchnione dziąsło czy białą kreskę - nie! centralnie kurna mać ząb, jestem w szoku, że tak pięknie to zniosła i to była chyba (jest nadal) przyczyna jej gryzienia mnie. Także ma 9 ząbków:-)
)
ogarnij chatę, rób ogórasy i wracaj do nas, a jak z jedzenie u Majeczki? je Twoje obiadki?
na pierwsze pytanie forever już odpowiedziałaś, drugie - ile masz latek?
) i teraz pytanie: jak mogłabym Jej się odwdzięczyć? mój M twierdzi, że winko... hmmmm
Ja nawet nie byłam zła...BYŁAM WŚCIEKLE ZŁA!!
W tym wszystkim najgorsze jest to ,że mój D to wykrakał mi.Przed samym wyjazdem mówił wez na zmianę spodenki inne jakby Ci Gracja pobrudziła.Ale ja nie!!Po co??No i byłam jeszcze bardziej wściekła przez to... nie wiem sama na kogo czy na siebie czy na niego.Niby durne spodnie a przejęłam się tym strasznie!!
Pękła czy czary mary...do dziś nie wiem;-)
Dzisiaj 11 h przede mną...trzymajcie kciuki obym jakiegoś "życzliwego klienta" w pracy nie pobiła