reklama

Czerwiec 2011

Forever...ale mi apetytu narobilas...dobrze, ze ja juz TYLKO na malej diecie jestem :-)
Idę do kuchni po kabanosa i zabieram się za ogladanie Chirurgów :-)

reklama
doris - u mnie była obfita @ że tak napiszę ale nie "lało" się. W sumie 3 pierwsze były najgorsze bo 1-go dnia bolało i było obficie a później już normalnie jak zawsze. A teraz to już wróciło jak było.

A ja odmieniona jestem - zmieniłam kolor włosków i od razu mi lepiej

przeszlam troche i nikomu tego nie zycze nie dosc ze czekalismy na malego 4 lata to w 24 tyg pokazaly sie guzy w kanale rodny które krwawily zaden lekarz nie wiedzial co to ogladalo mnie 6 profesorów w tym 2 z warszawy jeden z Wrocławia jedne z Gdańska i reszta z Poznania im wieksza ciaza tym guzy byly wieksze ja co jakis czas plamilam i nie wiedzielam czy to te guzy czy cos nie tak z malym na szczescie u niego wsyztsko bylo ok w 28 tygodniu zabrali mnie na onkologie zebt pobrac wycinki nie zgodzilam sie na narkoze bo grozilo to niedorozwojem plodu wiec wycinki brali na żywca...
z bolu stracilam przytomnosc na chwile ale cieszylam sie ze nie uszkodza malego.
wynik wyszedl negatywny na szczescie pamietam jak lekarz 5 dni po badaniu o godzinie 23 40 napisla ze to nie rak kamien spadl nam z serca

po tych przezyciach bardzo podniosl sie mi prog bólu majac skurcze 85 wogole ih nie czulam jedynie lekki dyskomfort w plecach mysleli ze ktg sie zepsolo i podlaczali 3 rozne aparty :) z powdow guzu milam cc po porodzie bylam u gina jakos 3 tygodnie po i wszytsko zniklo... powinnam isc na badania ale....

pewnie was zanudzilam przepraszam :sorry2:

forever ja nigdy nie robilam chlodnikow a bym chila sprobowac masz jakis fany przepis?

reklama
Soksy.....:szok: A z tym progiem bólu to ja przy skurczach 50 miałam dość....
Co do chłodnika to jestem wielkim improwi-zerem ;-) kulinarnym - z nietypowych chłodników robiłam w tym roku jeszcze truskawki-ogórek, ale zbyt słaby pieprz dałam :-p
U mnie fryzjer dopiero po 20, brak miejsc i jego a potem mój urlop. :dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry