reklama

Czerwiec 2011

reklama
Kati witaj w klubie :) ja też w miarę spakowana, jutro kosmetyki, kilka ubrań które dosychają na balkonie (oby nie padało w nocy) i łóżeczko turystyczne Majki, pewnie i tak o wielu rzeczach zapomnę ale to już norma :P
Spokojnej i bezproblemowej podróży, o której wyruszacie??

Majqa to super że Maruś tak ładnie zrezygnował z nocnego mleka, oby tak dalej &&&&&

Larvunia cześć :)

Zołza jak się czujesz??? i jak Edi po szczepieniu???

Forever w weekend kolejne podejście do szycia motyli? :)

Dobra zmykam już na prawdę :)
Do sklikania niebawem mam nadzieję :)

bry larwunia :)

U nas nocka do doopy i to nie z powodu jedzenia nocnego. Mały po raz pierwszy obudził się o 23. Potem spał ładnie i koło 3 zaczął się wiercić i kwękać i w sumie tak do rana tj. 5:30. Mam nadzieję, że to ząb a nie znowu uszy ...

dzięki
w końcu przeciez kiedyś zacznie sypiać całą noc ...

U nas dzisiaj chłodno po wczorajszej burzy. Biorę się za porządki i potem po zakupki muszę skoczyć.
Miłego dnia

dzien dobry!
Dzis jedziemy do Wisły spotkać się z mrsmoon, przyjedzie też Asinka! Ale się cieszę:)
Dziś mam szalony dzień, bo jutro rano wyjeżdżam na wakacje i powinnam wszystko dziś spakować, a ja nawet listy nie mam, połowa rzeczy nie kupionych jeszcze, łącznie z butami dla Marysi:-D:baffled: Ale nie mogłam sobie odmówić spotkania. Jak tylko wrócimy przyjeżdża do mnie kochana przyjaciółka z Katowic, z którą mieszkałam przez całe studia. Zakupy zrobię po drodze z Wisły, pakować bedę się przy koleżance i najwyżej razem pójdziemy szukać butów i innych pierółek.
Wczoraj byliśmy na pępkówce i kuzyna mojego Marcina. Ania urodziła we wtorek i wczoraj była już razem z nami na imprezie, jeszcze wysprzątała cały dom i zrobiła pizzę dla wszystkich:szok: wyglada świetnie! I to jej drugie dziecko, starszy synek ma 3 latka. Ale mówi, że początek z dwójką to MASAKRA... ech wolę o tym nie myśleć. mam nadzieję, że drugie dziecko, podobnie jak Marysia będzie albo spać, albo jeść albo cichutko przyglądać się światu:-D

terasia milych wakacji, spotkania z dziewczynami
co do 2 szkrabów to nie jest źle naprawde :tak: ja nie wyobrażam sobie mieć 1 dziecko!
gdyby nie problemy plecowe i finansowe to chyba chciałabym 3kę dzieci ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry