reklama

Czerwiec 2011

traschka - udanego wypoczynku :) A z dwójką nie jest źle (między Izą a Natalią jest 19 m-cy różnicy - podobnie będzie u Ciebie). A że zawsze chciałam 3-kę toteż mam ;-):-D:rofl2: i dodam, że wcale nie jest źle. Czasem jest ciężko ale w sumie jest super :)

reklama
Hej Babeczki!

Jesteśmy z Edim sami w domku, tzn. z kotem i rybkami :-p K. pojechał do rodziców wymienić oponę, olej, filtr i coś tam jeszcze. Mnie boli nadal, brzuch i plecy, więc się nie nadaję, a z małym świeżo po szczepieniu żywą szczepionką też nie chcę się szlajać. Mimo że Edi jest pogodny i nie wygląda na osłabionego - tyle tylko, że dużo śpi - wstał dziś przed 10:00
:szok:

Majqa, ja też wszystko spisuję, inaczej bym się nie ogarnęła :-p

Madzioolka, Trasiu, Udanych wyjazdów!

Trasiu, oby Maleństwo spełniło Twoje oczekiwania ;-) Niech śpi i zdrowo rośnie :-D

Jutro będziemy mieć gości - do Ediśka przyjedzie kolega [młodszy o jakieś 4 m-ce chyba] z rodzicami [perkusista z zespołu K. z żoną]. Chcemy z K. upiec to ciasto - jak tylko je zobaczyliśmy, stwierdziliśmy, że po prostu muuuuusimy! ;-)
80 Sernik z białą czekoladą i karmelem

A teraz idę dalej ćwiczyć z małym "muuu", "miauu", "chrum chrum" i "ihaaa!" ;-)

rany, jestem wykończona. Nienawidze się pakować, jeszcze ten upał mnie dobija...

rano super spotkanie w Wiśle! mrsmoon, Asinka bardzo wam dziękuję! :) były lody i kocyk w cieniu drzew przy placu zabaw. No i chyba 10 stopni mniej niz w Bielsku...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry