• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

Witam porannie
Ale pusteczki tu dziś, czy może już weekendujecie?

Noc u nas jak to ostatnie, jedna pobudka około 2, potem pobudka przed 6 i spanie ze mną do 7 :sorry2:
My zaraz na spacerek uciekamy, póki jeszcze ładna pogoda, bo zapowiadaja ze będzie zimno i brzydko :-(
Miłego dzionka

reklama
mamoM nie strasz tą pogodą...Maja pobudki identycznie, ale z nami nie spała, zaraz jej kaszę robię i szykuję się do pracy załatwić papierologię(zaświadczenia, skrócenie wychowawczego, zmniejszenie etatu)

Dzień dobry!

Spotkanie wczorajsze było krótkie, ale sympatyczne :-) Cała Asinkowa trójka jest super :-) Tymek i Szymek już biegają, Edi jeszcze nie i trochę z nim połaziłam za maluchami, a trochę sam próbował na czterech ;-) Żałuję, że nie wzięłam aparatu :-(

Co do pracy, to będzie to żywienie pozajelitowe - jak będzie, to się okaże, ale nastawiam się pozytywnie. Raczej nie będzie takiego pie**olnika, jaki miałam na poprzednim oddziale :-p

Dziś idziemy z małym po zaświadczenie do żłobka i skierowanie do alergologa. Nie chce mi się :-p

Hejka :)
Dziś od rana mam świetny hunor - udało mi sie zarejestrować Maję do świetnego ortopedy dziecięcego - sprawa była o tyle problematyczna że przyjmuje on tylko 1 dzień w tygodniu a zapisać można się tylko w piątek, telefonicznie lub przez net ale tylko od 7 do ok. 7:10, potem nie ma już miejsca... i udało się! :) co prawda dopiero na 18 wrzesnia dopiero ale zawsze :) a zależało mi bardzo bo wydaje mi się że Maja ma krzywy kręgosłup o ile to wogóle mozliwe u tak malego dziecka ale na środku kręgosłupa kilka kręgów ma bardziej wystających, taki kabłaczek jej się zrobił ichcę to skontrolować, poza tym zobaczy jak chodzi i ogólnie rzuci okiem :)
Poza tym wczoraj powiedziałam T że miałam neicny plan przemalować pokój ale nie mogłam się zdecydowac na kolor na co On mówi - mozemy malować! :):):) tak też supcio :)

Mrsmoon to nie wracasz na cały etat? w jakich godzinach pracujesz?

Zołza no to trzymam kciuki żebyś była zadowolona z przeniesienia :) &&&&&

Mama Matiego cześć! no puchy bo wrzesień za pasem :) dziś nawet na drogach mniejszy ruch - ludzie pobrali urlopy żeby dzieciakom tornistry kupić :)

Forever ja też nie mogę przetrawić FB, choć konto kiedyś T mi założył i czasem jak Mu sie pomyli to zaloguje sie na moje :P

A ja mam tyakie pytanie - kto zamierze siedzieć z dzieckiem do 3 roku? :) ;-)

Bo według moich wyliczen te co pracują to :

forever
madziolka
zo - zaraz zaczyna
trasia ciagle tyra :)
ja
moon
kati
aestima zaczyna
katamisz chyab tez pracuje
anapi
doggi

mnie ciagle mama suszy głowe ze kiedys to było lepiej bo mozna było spokojnie siedzieć 3 lata z dzieckiem... ghrr:crazy: nie bierze tylko pod uwage ze teraz nikt za to nie płaci u.

Madzioolka, no to super, że tak CI się udało! A 18.września wcale nie tak daleko! :-)
I na jaki kolor w końcu malujecie? :-)

Ironia
, ja bardzo bym chciała móc siedzieć z małym dłużej, ale, jak piszesz, niestety, w dzisiejszych czasach, nie dla każdego jest to możliwe :-(

hej laski
ja ostatnio zabiegana i glowa pelna bo zaczynam nieldugo prace, w pon dzwonie w sparwie pracy w przedszkolach i jak wyjdzie to zalatwianie niani, no szykuje misie wrzesien pelen wrazen i prosze o magiczne &&&&&&&& tazke ironia ja wrocilam do pracy jak maly mial 3 miesiace, inaczej bysmy sie zaglodzili
weekend tez zalatany bo moj maz 30 bedzie obchodzil i do tego nasza rocznica slubu w jednym:tak:
tylko osobie ale lece dalej szykowac impreze

pozdrawiam was wszytskie

A ja mam tyakie pytanie - kto zamierze siedzieć z dzieckiem do 3 roku? :) ;-)

ironia ja wiem ze bede siedział dłuzej w domu, ale jak długo to nie wiem, wyjdzie z czasem...
umowe w pracy mam niby do 20 wrzenia nastepnego roku i do tego czasu narazie wychowawczy udzielony, ale moze w miedzy czasie postaramy sie o drugiego bobasa i za jednym razem by sie dwójke odchowało, tym bardziej ze u mnie brak żłobków, ze o niani nie wspomnę, rodziców czy siostry nie mogę obarczyć zajmowaniem się Matim bo mają swoją prace; moze firma pójdzie mi na rękę i przedłuzy mi dalej umowe zebym miała ciągłość pracy

reklama
Hej kochane, ja jakoś ogarniam się s pracą- dzisiaj swój gabinecik widziałam. Smutny i pusty także kolejne pomieszczenie do urządzenia przede mną. Poza tym zapowiada się ostra bieganinia między szkołą a dwoma przedszkolami. Ale wszystkie koło mojego domu, dojście do pracy zajmuje mi około minuty:-D Z premedytacją wybrałam ten blok- zaoszczędzę na dojazdy i do Miesia wrócę prędko.
Zo, Mrsmoon, Wy widzę też przygotowujecie się do pracy:)
Ja podpisałam umowę 1/2 etatu na stałe a 1/2 na zastępstwo do marca... czyli od grudnia muszę zacząć szukać gdzieś 1/2 etatu chyba... Moja poprzedniczka mocno wkuta. W marcu pewnie batalia mała mnie z nią czeka...:crazy:
Madzioolka, mi jeszcze korytarz do przemalowania został i jdna ściana u Miesia- za dużo tam tego beżu- zrobię mu białą.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry