reklama

Czerwiec 2011

reklama
czesć dziewczyny... a mnie znowu czeka nadrabianie czytania po tygodniu nieobecności...niestety w tygodniu nie mam szans na odwiedziny was...teraz pociągi tak sie opóźniają ze droga do domu mi bardzo długo zajmuje...wracam przemarźnięta i bardzo zła i już nie mam ochoty na nic...tylko jem, kąpię się i kładę spać...tak wygląda mój dzień teraz... i mam potwornie straszne bóle głowy...wytrzymać nie idzie...dobrze ze mdłości mi już ustąpiły....

Cześć Dziewczyny!!
Ale jestem zmęczona! Od 11 latałam po sklepach. Ale wszystko co chciałam kupione.
Teraz zjem biała kiełbaskę z chrzanem, bo chodzi za mną od wczoraj i muszę trochę odpocząc.

Zołza - Wszystkiego Najlepszego! Dużo Szczęścia i Miłości!!!

Witam się z rana! U nas zima na całego...aż się nie chce z domu wychodzić...wczoraj zaliczyła glebę przed sklepem...taka ślizgawiza a właściciel nie zadbał o to by było bezpiecznie...dzisiaj trochę ręka boli ale dobrze że się nic nie stało...wzięłam się wreszcie za porządki od piątku...kuchnia gotowa, jutor okna i firanki...i tak po trochu każdy dzień i będzie gotowe....ciekawe jak tam Zołza po swoim weselu?

reklama
Dzień Dobry :-)
U mnie bardzo śnieg sypie i biało i zimno!!! Wczoraj mój synek z mężem byli w piwnicy i znaleźli sanki z oparciem i Damian stwierdził że będą dla dzidzi :-). Już dba o rodzeństwo :-).
Samopoczucie dobre, wczoraj tyle nałaziłam sie po sklepach, myślałam że będzie mnie brzuch bolał ale jest wszystko ok.
Misialina - Ty nie myj sama tych okien!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry