reklama

Czerwiec 2011

katamisz spoko, ja wiem, że google nie gryzie, ale myślałam, że może już jesteś oświecona w temacie i zechcesz się wiedzą podzielić;-)podpinam się do pytania kati o zawody:tak:
kati - siła woli, powiadasz, duża - a co z siłą przekonywania? (w kontekście rozpusty wcześniej wspomnianej):-D

chyba idę zaraz sobie zasypiam na siedząco

reklama
katamisz spoko, ja wiem, że google nie gryzie, ale myślałam, że może już jesteś oświecona w temacie i zechcesz się wiedzą podzielić;-)podpinam się do pytania kati o zawody:tak:
kati - siła woli, powiadasz, duża - a co z siłą przekonywania? (w kontekście rozpusty wcześniej wspomnianej):-D

chyba idę zaraz sobie zasypiam na siedząco

dam się człowiekowi pożywić żeby sił nabrał i ruszam do dzieła :-D:evil:

Byłam kelnerką, barmanką, hostessą, sekretarką,recepcjonistką...hmmm czy o czymś zapomniałam?W każdym razie żaden z tych zawodów mnie zadowalał jakkolwiek to brzmi :eek:

kati ja też tak chcę!U mnie libido=nic

Ostatnia edycja:
Ohooo cisza...

kati szaleje pewnie :P:P
andariel już śpi??może też szaleje :P:P

A ja siedzę i szukam butów na all :-D:-D

marta jak zajrzysz do nas rano to pochwal się butami ;-):-Dmoże natchniesz mnie do zakupu.

tia, andariel nie szaleje bo nawet gdyby i chciała, to nie ma z kim (mąż śpi i chrapie jak niedźwiedź w dużym niebieskim domu -btw. uwielbiam tą baję!!!); wlazłam na wątek foto i zdębiałam - tyle wpisów w 1 dzień!

no ja na windykację też za "miętka"; zbyt duża empatia nie jest w tym zawodzie atutem;

Hej, ja tym razem nie śpię na raty tylko wróciłam z wychodnego korzystając z okazji iż mam na noclegu Babcię nr 2 :tak: Zrobiło się zupełnie przypadkiem babskie spotkanie i całkiem przyjemnie było :happy: Nawet auto mi nie przeszkadzało.
Ja - Zołza - fajnie, że u Was wszystko się kręci, tak się zamartwiałaś ...:-(
U nas mały glut i nie wiem co z basenem we wtorek :crazy:
Młoda jest ewidentnie głodzona w żłobku :szok:, duża porcja kaszy rano, Tata Ją odebrałam ok. 16 i pobiegli do lekarza, czekając na wizytę wciągnęła serek 120 g a gdy ja wróciłam po 18 myślałam, że mi cycki odgryzie...:baffled: Za chwilę spora micha kaszy. :eek:

reklama
hej ja na szybko bo mam zapierdziel dzis po calosci....oto moje buty S5005027.jpgS5005028.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry